TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

PUTIIKKI

PUTIIKKI

Kaunis, tunnelmallinen putiikkimme sijaitsee Kalevantiellä Turussa. Inspiroiva, värikäs sisustus ja lämminhenkinen ilmapiiri kutsuvat tutustumaan! Meillä voit hengähtää kaupungin vilskeestä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme antaa sinulle yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Laaja tuotevalikoimamme koostuu huippulaatuisista luonnonkosmetiikkasarjoista, ja olemme kelpuuttaneet valikoimaamme vain parhaat, omat suosikkituotteemme. Testaamme jatkuvasti lupaavia uutuuksia.

Myymälämme on Suomen ensimmäinen luonnonkosmetiikan erikoismyymälä, joka perustettiin vuonna 2010. Putiikkimme on meille kotoisa toimintamme keskus, jossa toivomme sinunkin viihtyvän kanssamme! Me autamme ja palvelemme juuri sinun tarpeisiisi vastaten.

 

Putiikissa toimii myös ekokampaamo, meikkistudio ja luomuhoitola.

 

Yhteystiedot

Greenlips Beauty

Kalevantie 8

20520 Turku, Finland

(Putiikin edessä muutama ilmainen parkkipaikka.)

 

Putiikin aukioloajat

Tervetuloa ostoksille! Palvelemme putiikissamme ainoastaan ajanvarauksella. Varaa henkilökohtainen, veloitukseton shoppailuaika luonnonkosmetiikan asiantuntijan kanssa Greenlips Beauty online-ajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050-544 8004. Valittavanasi on 15 tai 30 minuutin aika. Shoppailuaikoja on tarjolla lähes joka päivä: arkisin voit tulla haluamaasi aikaan ostoksille jopa klo. 21 saakka sekä lauantaisin.

 

Ekokampaamon aukioloajat

MA - LA, sopimuksen mukaan.

Ekokampaamomme palvelee arkisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan joustavasti klo. 8.00 - 20.00 välillä. Jos et löydä nettiajanvarauksestamme sinulle sopivaa aikaa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Luomuhoitolan aukioloajat

MA - PE, sopimuksen mukaan.

Luomuhoitolamme palvelee sinua arkisin sekä satunnaisesti viikonloppuisin.

 

Voit varata oman aikasi palveluihimme Greenlips Beauty online-ajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

 

Jos sinulla on mitään kysyttävää palveluihimme liittyen voit myös aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!