TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HENKILÖKUNTA

 

Ekokampaajamme Jolanda esittäytyy


 

Heippa, olen Jolanda, Greenlips Beautyn Ekokampaaja. Tehtäväni on huolehtia siitä, että meidän ekokampaamossa on kaikki edellytykset luomaan viihtyisä ja laadukas kampaamokokemus, sinun ja hiustesi hyväksi. Olen valmistunut kampaajaksi vuonna 2004 ja ekokampaajaksi vuonna 2011. Olen tehnyt töitä kolmessa eri kampaamossa Turun keskustassa ennen asettumistani Greenlipsiin.

 

Miten kaikki alkoi?

Oma tietoisuuteni asioiden merkityksestä ja terveellisestä elämäntavasta alkoi vuonna 2007 kun löysin tieni joogan pariin. Aloin ymmärtämään oman kulutukseni ja käyttämieni kemikaalien vaikutusta. Rakastin ammattiani kampaajana, mutta tiedon ja kokemuksen kartuttua en halunnut enää tehdä työtä synteettisten värien parissa joka rasitti ympäristöä, itseäni ja asiakkaitani. Aloin etsiä uusia keinoja toteuttaa itseäni ja ammattiani: löysin ekokampaajakoulutuksen!

 

Mikä Ekokampaaja?

Ekokampaajakoulutus on kampaajille tarkoitettu 11 kuukautta kestävä lisäkoulutus. Koulussa opetetaan kasvivärjäyksen, yrttihoitojen sekä energialeikkuun salat. Lisäksi sain paljon tietoa kestävämmästä elämäntavasta. Ekokampaajaksi voi opiskella Helsingissä, Practikumissa. Kouluttajana toimii Mona Mether.

 

Missä ollaan nyt?

Valmiina ekokampaajana oli vielä löydettävä kampaamo missä pystyin toteuttamaan ammattiani. Turussa ei monta mahdollisuutta ollut, mutta onneksi löysin tieni muutaman mutkan kautta Greenlipsiin vuonna 2011. Vihdoin sain aloittaa työni ekokampaajana!

Asiakaskuntamme laajentuu kokoajan samalla kun asenteet ja tietoisuus kasvavat. Tällä hetkellä toimin osa-aikaisena ekokampaajana Greenlips Beautyssa. Ruokkimalla innostustani ekologisuuteen ja ympäristön hyvinvointiin olen sivussa opiskellut Luonto ja Ympäristöalaa Piikkiössä. Olen onnellinen saadessani jakaa kaikkea oppimaani tietoa kanssasi ja luoda sinulle turvalliset puitteet pitää huoltaa kauneudestasi kenenkään kärsimättä <3 Tervetuloa Greenlips Beautyn ekokampaamoon!

 

Uusi vahvistuksemme Niina esittäytyy

ekokampaamo - henkilökunta - Niina

 

Miten minusta tuli parturi-kampaaja

Kampaajaksi olen halunnut jo ala-asteikäisenä. Lapsena kun kävin kampaajalla ajattelin, että tuota minäkin haluan tehdä! Kuten monille muillekin alalla oleville, tämä tuntuu kutsumukselta. 

Kaikenlainen meikkaamiseen, ihonhoitoon, hiustenhoitoon ja -laittoon liittyvä on intohimoni isolla iillä. Ensimmäisen unelmani tällä alalla olen toteuttanut vuonna 2010 valmistumalla parturi-kampaajaksi. Muutaman työssäolovuoden jälkeen aika oli jälleen kypsä uuden oppimiselle: lähdin Turun ammattikorkeakouluun opiskelemaan kosmetiikan tuotetietoutta sekä markkinointia. Olen valmistunut estenomiksi vuonna 2015.

Estenomiopinnot avasivat silmäni monellakin tavalla: tietous kosmetiikan kemiasta, mahdollisuuksista ja vaikutuksista lisääntyi, ja muutamien mutkien kautta löysin tieni luonnonkosmetiikan pariin. Työskenneltyäni jonkin aikaa luonnonkosmetiikan parissa halusin yhdistää sen toiseen työhöni; kampaajana työskentelyyn! Tällä hetkellä lisäkouluttaudun ekokampaajaksi.

 

Boheemit kampaukset, kasvivärjäys ja savivaalennus

Greenlips Beauty ekokampaamossa saan toteuttaa kampaajan ammattiani luonnonmukaisen kauneuden ehdoilla, ympäristöä kunnioittaen. <3 Palvelen Sinua ekokampaamossamme mm. kasvivärien, leikkausten ja kauniiden kampausten parissa! Erityisen lähellä sydäntäni ovat rennon boheemit kampaukset, kasvivärjäykset sekä savivaalennukset! Asiakkailta saan usein kiitosta idearikkaudesta ja iloisesta asenteesta.

 

Ekokampaamo Turku

Greenlips Beautyn ekokampaamo palvelee sinua Turussa, Kalevantie 8:ssa (Kupittaan juna-asemaa vastapäätä). Voit varata ajan sekä Jolandalle, että Niinalle Greenlips Beauty nettiajanvarauksesta tai soittamalla meille numeroon 050 544 8004.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.