TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HOIDOT

HOIDOT

 

Intialainen päähieronta (45-60 min / 54 €) ja Pitkä Intialainen päähieronta (75-90 min / 79 €)


Intialainen päähieronta on hemmottelua, jolla on lukuisat terveysvaikutukset. Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava hoito, jossa käsitellään niska, hartia ja ja päänalueen seutu. Hieronta voidaan tehdä öljyillä tai ilman. Se soveltuu hyvin otettavaksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, vaikkapa lounastauolla työpäivää virkistämään! Intialainen päähieronta on tuhansia vuosia vanha, auyervedinen hoitomuoto. Sen on kehittänyt modernimpaan muotoonsa ja tuonut länsimaihin fysioterapeutti Narenda Mehta.

Auyervedassa tarkastellaan ihmistä kokonaisuutena jonka hyvinvointi koostuu monista eri osasista. Intialainen päähieronta onkin erinomainen tapa ylläpitää kehon terveyttä sen monipuolisten vaikutusten ansiosta. Niitä ovat esimerkiksi:

 

 • Rentoutuminen
 • Virkistyminen
 • Edistää hiustenkasvua
 • Lievittää migreenikohtausta
 • Auttaa tinnitukseen
 • Selkeyttää mielt&auml
 • Lievittää uniongelmia
 • Auttaa stressiin
 • Edistää aineenvaihduntaa

 

Intialaista päähierontaa EI sovi tehdä jos sinulla on akuutti ja voimakas päänsärkykohtaus, pahanlaatuinen kasvain (tai sen leikkaamisesta on aikaa alle kaksi vuotta), tulehdus, kuumetta, normaalia suuremmat imurauhaset tai lähiaikoina sattuneet päänvammat. Hierontaa ei myöskään suositella tehtäväksi raskauden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana.

 


Merilevä- eli Karrageenihoito (60 min / 56 €)


Karrageeni- eli merilevähoito on voimakkaasti puhdistava ja kosteuttava hoito, joka poistaa tehokkaasti kemikaalikerrostumia ja raskasmetalleja sekä ravitsee hiuksia runsaalla mineraalimäärällä. Karrageenihoito tekee hiuksistasi pehmeämmät, taipuisammat ja kirkastaa väriä.

Karrageeni sopii sinulle jos hiuksesi ovat luonnonkiharat, kuivat, voimakkaasti vaalennetut tai muuten hauraat. Niissä on kloorin tai raudan aiheuttamia värjääntymiä tai jos haluat itsellesi ja hiuksille erityistä hemmottelua ja huomiota! Hoidon jälkeen hiukset ovat kevyet, puhtaat, taipuisat ja häikäisevän kiiltävät! Karrageeni sopii myös elimistön Detoxin tueksi puhdistavan vaikutuksensa vuoksi eikä siksi suositella tehtävän lääkekuurien aikana. Samana päivänä ei sovi myöskään juoda alkoholia.

Karrageeni on hyvä hoito tehtäväksi ennen ensimmäistä kasvivärjäysta! Karrageenihoitoon ei kuitenkaan kannata tulla heti värjäämisen jälkeen sillä se saattaa haalentaa väriä puhdistavan ominaisuutensa vuoksi. Karrageenihoito sopii erinomaisesti tehtäväksi intialaisenpäähieronnan/luksusleikkuun kera, jolloin maksimaalinen rentoutus ja kokonaisvaltainen hemmottelu on taattu!


 

Savihoito (60 min / 56 €)

 

Savihoito on tehokas puhdistushoito ja sopii hyvin normaalille tai rasvoittuvammalle hiuspohjalle talieritystä tasaamaan. Savi poistaa hiuksista ja hiuspohjasta epäpuhtauksia ja kertymiä hellävaraisesti. Samalla se antaa hiuksille ja hiuspohjalle tärkeitä mineraaleja ja hivenaineita. Savihoidon voi tehdä karrageenihoidon tapaan jopa kuukausittain.

 

 

Less is More hiushoito (1 h / 79 €)

 

Tässä luomuhiushoidossa keskitytään hiuspohjan tasapainottamiseen sekä hiuksien tehokkaaseen hoitamiseen. Hiushoito on samalla rentouttava pysähdys kesken kiireisen arjen.

Hoitotyyppi valitaan paikan päällä kun hiusten ja hiuspohjan tarpeet on kartoitettu ammattilaisen kanssa. Hoito valitaan seuraavista hoitotyypeistä tai hoito voi olla tarvittaessa myös sekoitus näistä:

 • kuiva / rasvainen, hilseilevä hiuspohja
 • käsitellyt huonokuntoiset hiukset
 • hiusten hyvinvoinnin edistäminen ja rentoutuminen 
 • hiustenlähtö ja vahvistaminen

 

Jotta saat hoidosta parhaat mahdolliset tulokset, hoitoon sisältyy yksi Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30 €). Näin voit jatkaa tehokasta hiustenhoitoa myös kotona ammattilaisen valitsemalla tuotteella. 

Hoito sisältää: 

 • tarpeen mukaan hiuspohjan harjaus (hilseilevä hiuspohja)
 • hiusnaamio
 • rentouttavan hieronnan joka tehostaa naamion vaikutusta (15 min)
 • pesu ja föönaus
 • 1 Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30€)

 

(Less is More hiushoito + leikkuu: kesto: 1,5 h, hinta: 105 €)

 

Voit varata oman aikasi Greenlips Beautyn nettivarauksesta tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

Laskeva
     
2 tuote(tta)
 • Intialaisen päähieronnan lahjakortti Greenlips Beautyn Turun ekokampaamoon on todellinen elämyslahja. Intialainen päähieronta on kynttilänvalossa tehtävä, syvästi rentouttava hoito, jossa käsitellään niska, hartia ja ja päänalueen seutu. Hieronta voidaan tehdä öljyillä tai ilman. Se soveltuu hyvin otettavaksi mihin vuorokaudenaikaan tahansa, vaikkapa lounastauolla työpäivää virkistämään! Intialaisen päähieronnan lahjakortti on aina rakastettu ja toivottu lahja. 

  Intialaisen päähieronnan hoidon kokonaiskesto:  45min - 60min hiuksien pituudesta riippuen ( sisältää hiustenpesun ja kuivauksen). 

  Haluatko antaa pidemmän nautinnon rakkaallesi? Tällöin voit hankkia lahjakortin pidempään intialaiseen päähierontaan. Pitkän intialaisen päähieronnan kokonaiskesto on 75min-90min: Pitkä Intialainen Päähieronta

  Lue lisää intialaisesta päähieronnasta ja muista ekokampaamon tarjoamista hoidoista : Hoidot

  Ostaessasi intialaisen päähieronnan lahjaksi, postitamme lahjakortin halutessasi lahjan saajalle ( kts. ohjeet alempaa)

   

   

  Lue lisää...
 • Less is More Hiushoidossa keskitytään hiuspohjan tasapainottamiseen, sekä hiusten tehokkaaseen hoitoon. Hiushoito  on samalla rentouttava ja hemmotteleva pysähdys kesken kiireisen arjen.  Jotta saat hoidosta parhaat mahdolliset tulokset, hoitoon sisältyy yksi Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30 €). Näin voit jatkaa tehokasta hiustenhoitoa myös kotona ammattilaisen valitsemalla tuotteella.

  Hoito sisältää:

  tarpeen mukaan hiuspohjan harjaus (hilseilevä hiuspohja)
  hiusnaamio
  rentouttavan hieronnan joka tehostaa naamion vaikutusta (15 min)
  pesu ja föönaus
  1 Less is More hiustenhoitotuote (arvo 25-30€)

  Hoidon kesto 1h

   

  Hanki Less is More Hiushoitosi nyt verkkokaupasta itsellesi tai lahjaksi ja varaa aika puhelimitse kun sinulle sopii.

  Lue lisää Less is More hiushoidosta : Less is More Hiushoito

  Less is More hiushoito-ajan Greenlips Beautyn ekokampaamoon Turussa voit varata online-ajanvarauksestamme

   

  Ostaessasi hiushoidon lahjaksi, halutessa postitamme lahjakortin lahjan saajalle (kts. tarkemmat ohjeet alempana).

   

   

  Lue lisää...
Laskeva
     
2 tuote(tta)