TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

KASVIVÄRJÄYS

KASVIVÄRJÄYS

 

Kasvivärjäys ekokampaamossa

Ekokampaamo Greenlips Beauty käyttää korkealaatuisia luomusertifioituja Radico Colour Me Organic -kasvivärisekoituksia, jotka ovat hellävaraisia ja  turvallisia. Ne antavat kauniin, syvän, kestävän sävyn ja uskomattoman kiillon. Kasviväreillä saat upean punaisia, syvän ruskeita tai vaikkapa luonnollisen vaaleita sävyjä. Kasvivärjäyksen jälkeen hiukset ovat hoidetun tuntuiset.

Ekokampaamomme on tunnelmaltaan rauhallinen ja rentouttava.  Palvelemme ainoastaan yhtä asiakasta kerrallaan, jolloin voimme taata parhaan mahdollisen palvelun sekä rentouttavan kokemuksen. Kampaamotila on varattu ainoastaan sinulle. Tervetuloa kaunistautumaan sekä rauhoittumaan!

 

Kasviväreillä on hyvä peittokyky ja pysyvyys, mutta jos hiuksesi ovat voimakkaasti vaalennetut tai harmaantuneet on hyvä ottaa huomioon muutama seikka:

      • Kasviväri ei läpivärjää hiusta eikä näin ollen tunkeudu hiuksen syvimpiin kerroksiin. Tämän vuoksi lopputulokset ovat luonnollisen kauniita eivätkä esimerkiksi useita asteita tummempia kuin oma luonnollinen värisi.

      • Kasviväreillä ei voi myöskään vaalentaa hiusta tai saavuttaa kylmän vaaleita sävyjä. Kasvivärillä voi kuitenkin kirkastaa vaaleita hiuksia ja häivyttää tyvikasvua. Kun kaipaat selkeästi vaaleampaa lopputulosta, suosittelemme valitsemaan savivaalennuksen värjäystavaksi.

      • Kasvivärin lopputulokseen vaikuttaa sen hetkinen hiusvärisi ja kehosi oma ph. Lopputulos on aina uniikki, juuri sinulla sopiva, upea ja luonnollinen väri.

 

Kasvivärit sisältävät usein joko indigoa, cassiaa, hennaa tai niiden yhdistelmiä (riippuen halutusta lopputuloksesta) sekä erilaisia yrttejä syventämään värisävyjä.

Indigo (Indigofera tinctoria) on indigokasvien sukuun kuuluva sinertävänvihreä jauhe, jota käytetään kun tavoitellaan mustia tai eri tummuisia ruskeita sävyjä kasvivärjäyksssä. Joskus indigoon on sekoitettu tummiin väreihin käytettävää synteettistä PPD:tä joka joillekin saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Meidän kasvivärisekoituksissa EI KÄYTETÄ PPD:tä!

Henna (Lawsonia inermis) on näistä kolmesta tunnetuin. Hennapensaan kuivatuista lehdistä saadaan upeita punaisen eri sävyjä. Sekoittamalla hennaa indigoon saadaan kauniita ruskeita ja tummempia väriseoksia.

Cassia (Cassia obovata / Senna italica) on väritön/vaalea henna. Sen sävyluonne on kullankeltainen. Cassialla saavutetaan hohtavan kiiltäviä vaaleita sävyjä, sen hiuksia hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Tummiin hiuksiin laitettaessa cassia ei juuri muuta hiusten sävyä, mutta antaa upean kiillon!

 

HUOM! Jos kaipaat harmaantuneeseen tai vaalennettuun hiukseen voimakkaampaa tummuutta tai tulet kasviväriin ensimmäistä kertaa suosittelemme mainitsemaan asiasta aikaa varatessasi, jotta osaamme varata riittävästi aikaa värin suunnitteluun ja toteutukseen!

 

Voit varata itsellesi ajan Greenlips Beauty nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050 544 8004.

Tervetuloa!