TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

LEIKKAUKSET

LEIKKAUKSET

 

Varaa oma aikasi Greenlips Beautyn nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050 544 8004.

Ekokampaamo Greenlips Beautyssa voit valita hiustesi hyväksi jonkin seuraavista eri leikkausvaihtoehdosta:

 

Koneleikkuu 30 min (31 €)

Koneleikkaus on sinulle, jolle leikkaus tehdään kokonaan tai osaksi koneella. Sisältää hiustenpesun.

 

Leikkuu - Siistiminen 30 - 45 min (39 €)

Hiustenleikkuu 30-45min on sinulle, joka haluat siistimisen tai lyhentää jo olemassaolevaa hiusmalliasi. Sisältää hiustenpesun.

 

Leikkuu - Mallinmuutos/paksut hiukset 45 - 60min (48 €)

Mallinmuutos/paksujen hiusten leikkuuseen varaamme aikaa 45-60min. Mallinmuutosleikkaus on sinulle, joka haluat jotain uutta ja erilaista. Sisältää hiustenpesun.

 

Luksusleikkuu (Energialeikkuu): lyhyet/puolipitkät hiukset (n. 90 min / 79 €) ja extra pitkät/paksut hiukset (n. 2 h / 99 €)

Tämä on meidän suosituin leikkuu! Luksusleikkuu on sinulle joka haluat hemmotella itseäsi. Luksusleikkuu on yksinkertaisesti arjen suurta luksusta! Luksusleikkuu sopii sinulle joka haluat yhdistää käytännöllisyyden ja hemmottelun. Luksusleikkuu on helppo sovittaa kiireisenkin arjen keskelle ja sillä on pitkälle kantavat hyvinvointia edistävät vaikutukset. Luksusleikkuu voidaan toteuttaa perinteisellä leikkuutekniikalla tai energialeikuuutekniikalla.

  • Energialeikkuu virkistää, rentouttaa, auttaa niska-hartia kipuihin, migreeniin ja toistuvaan päänsärkyyn. Se vahvistaa hiusta ja hoitaa päänahkaa, lopputuloksensa tuuheat, kiiltävät ja voimakkaat hiukset.

  • Energialeikkuu aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla. Leikkuutekniikkassa pyritään välttämään voimakkaita kulmia ja kunnioittamaan asiakkaan hiusten luonnollisia kasvusuuntia.

  • Energialeikkuuseen kuuluu paljon kampaamista jolla ohjataan liikkeelle laitetut kuona-aineet poistumaan ja stimuloidaan voimakkaasti päänahkaa. Siksi hoito on hyvin puhdistava, energisoiva ja rentouttava.

  • Energialeikkuun voi tehdä kaiken mittaisiin hiuksiin ja lopputulos on helppohoitoinen ja luonnollinen!

  • Energialeikkuuta EI sovi tehdä jos sinulla on akuutti ja voimakas päänsärkykohtaus, pahanlaatuinen kasvain tai sen leikkaamisesta on aikaa alle kaksi vuotta. Sitä ei myöskään suositella jos sinulla on akuutti tulehdus tai kuumetta, normaalia suuremmat imurauhaset tai lähiaikoina sattuneita päänvammoja. Intialaista päähierontaa ei myöskään suositella tehtäväksi raskauden ensimmäisten kolmen kuukauden aikana.