TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HENKILÖKUNTA

 

Kosmetologimme Laura esittäytyy

Laura - Luomuhoitolan kosmetologi esittäytyy

 

Heippa!

Olen Greenlips Beautyn luomuhoitolan kosmetologi.


Olen käynyt kauneudenhoitoalan perustutkinnon ja suorittanut alasta Cidesco-diplomitutkinnon Helsingissä vuonna 2007. Olin pitkään myyntityössä synteettisen kosmetiikan parissa kunnes havahduin, että sydämeni kuuluu luontoon ja luonnollisen hyvinvoinnin pariin. Valmistuin juuri luonnonvaratuottajaksi ja nyt opin tieni jatkuu Frantsilassa fytoterapian ihmeellisessä maailmassa.

Luonnon upeassa aarreaitassa piilee niin sisäisen kuin ulkoisen hyvinvoinnin avaimet, ja tähän maailmaan olen itseäni perehdyttämässä. Opintoni kertovat hyvin mielenkiinnon kohteistani: luonto, kauneus, kasvit ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Minulle on tärkeää, että voin työlläni edistää ihmisten hyvinvointia ja tuottaa hyvää mieltä, opastaa ja antaa eväitä kuinka itseään voisi hoitaa paremmin. Tiedän että itseään pitää hoitaa ja hemmotella, elämästä pitää nauttia! Oma hyvinvointi heijastuu kaikkeen elämässä. Kosketuksen, hieronnan, aisteja herättelevän ja hoitavan luonnonkosmetiikan avulla ihminen rentoutuu, iho voi paremmin ja mieliala nousee.

Oman mielialani saan nousemaan luonnon ja hyvinvoinnin tuottamisen lisäksi läheisillä ihmissuhteilla, tanssilla, taiteella, matkustamisella ja eläinten hoitamisella. Harrastuksiini kuuluu myös villiyrttien keruu ja pihkasalvan teko. Uudessa kodissa metsän laidalla on mukava herätä jokaiseen uuteen päivään.Toivon sydämestäni että viihdyt meillä luomuhoitolassa.


Lämpimästi tervetuloa!

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.