TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HOIDOT

HOIDOT

 

Varaa oma aikasi Greenlips Beautyn nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050 544 8004.

 

Fresh Up- kasvohoito


Fresh Up kasvohoito aloitetaan virkistävällä puhdistuksella, jonka jälkeen ihosi kuoritaan kirkkaaksi. Kuorinnan jälkeen kasvoillesi levitetään naamio ihotyyppisi mukaan, vaikutusaikana saat rentouttavan päähieronnan. Lopuksi kasvoillesi ja silmänympärysihollesi levitetään sinun ihollesi sopivat hoitovoiteet.

Kesto 30 min
Hinta 30 €

 

Täydellinen kasvohoito


Hoito aloitetaan rentouttamalla mieli ja keho, jonka jälkeen puhdistetaan ja kuoritaan kasvojen iho. Tämä saa ihosi näyttämään kirkkaammalta ja tuntumaan pehmeämmältä. Höyryn jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti ja siistitään kulmat. Kasvoillesi levitetään ihollesi sopiva hoitava naamio ja naamion aikana saat hemmottelevan päähieronnan. Seuraavaksi saat rentouttavan kasvohieronnan, joka tehdään huumaavan tuoksuisilla öljyillä antaen kasvoillesi samalla kosteutta. Lopuksi kasvoille levitetään hoitovoide. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi ja kotihoito-ohjeet.

Kesto 90 min.
Hinta 79,00 €

 

L´atélier des Délices kasvohoito


Yksilöllinen ja ylellinen hoito sinun ihotyypillesi.

Látélier des Délices kasvohoidot aloitetaan tekemällä kasvoille tuplapuhdistus. Kasvojen ilholta poistetaan meikki ja päivän aikana tullut lika puhdistusmaidolla. Puhdistus viimeistellään puhdistusgeelin avulla. Puhdistuksen jälkeen iho kuoritaan saaden ihosi kirkastumaan ja tuntumaan pehmeältä. Seuraavaksi saat rentoutua hemmottelevan hieronnan ajan. Jokaiselle ihotyypille on suuniteltu yksilöllinen hieronta, joka tehostaa tuoteiden vaikutusta. Ihon ollessa vastaanottavainen kuorinnan ja hieronnan jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen voidenaamio. Voidenaamion päälle laitetaan peel-off naamio tehostamaan sen imeytymistä. Naamion vaikutuksen aikana kädet hierotaan huumavan tuoksuisilla vartalovoiteilla. Lopuksi kasvoille levitetään ihotyypin mukainen hoitovoide. Ihotyypin mukaisia kasvohoitoja on neljälle eri ihotyypille ja jokaiselle ihotyypille on oma yksilöllinen hierontansa.

Kesto 90 min
Hinta 89,00 €

 

Täydellinen Kasvohieronta

 

Kasvohieronta parantaa ihon mikroverenkiertoa ja lymfakiertoa ja sitä kautta antaa ihollesi hehkua, kiinteyttää ihoa, rentouttaa mieltä ja parantaa stressin sietokykyä. Kasvohieronnassa kannattaakin käydä säännöllisesti, jotta ihosi kimmoisuus säilyy hyvänä ja ihosi säilyttää hehkunsa. Hieronnassa käsitellään myös kasvojen akupisteet.

Kasvohieronta toteutetaan L’atelier des Délices -sarjan herkullisen tuoksuisella lämpimällä öljyllä kynttilän valossa, rentouttavaa musiikin soidessa taustalla. Hieronnan jälkeen saat nauttia lämmintä teetä hunajan ja tumman suklaapalan kera. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kasvojen ja dekolteealueen hieronta sekä ihotyypin mukainen hoitovoide.

Kesto 45 min
Hinta 45,00 €

 

Hemmotteleva jalkahoito


Jalkahoito aloitetaan hemmottelevalla ja rentouttavalla suolakylvyllä, jonka jälkeen jalkojen ja säärten iho kuoritaan pehmeäksi. Kuorinnan jälkeen kevennämme askeltasi raspaamalla ja poistamalla kovettumat. Hoidamme varpaankynnet siistiksi lyhentämällä kynnet ja siistimällä kynsinauhat. Halutessasi voimme piristää varpaan kynsien ilmettä lakkauksella. Lopuksi jalkoihin levitetään kosteuttava voide ja tehdään mieltä ja kehoa rentouttava hieronta.

Kesto 90 min.
Hinta 75,00 €

 

Hemmotteleva käsihoito


Käsihoito aloitetaan rentouttamalla mielesi ja kehosi hoitoon painamalla käsien akupisteet läpi. Rentoutuksen jälkeen saat käsiä pehmentävän kylvyn ja kuorinnan, jonka jälkeen kynsinauhat siistitään ja kynnet viilataan siistiksi haluamaasi muotoon. Tämä tekee käsistäsi kauniit ja huolitellun näköiset.  Halutessasi kynsien ilmettä piristetään valitsemallasi kynsilakalla. Lopuksi käsiäsi hemmotellaan rentouttavalla hieronnalla. Hemmotteleva käsihoito tekee käsistäsi pehmeät, huolitellut ja kauniit. Opastamme myös kuinka saat kotona hoidettua käsiesi ihoa.

Kesto 60 min.
Hinta 55,00 €

 

Minimanikyyri

Minimanikyyrissä kynnet viilataan siistiksi haluamaasi muotoon. Kynsien ilmettä piristetään valitsemallasi kynsilakalla. Lopuksi käsiin hierotaan pehmentävä ja kosteuttava voide.

Kesto 30 min.
Hinta 25,00 €

 

Täydellinen selänhoito

 
Täydellinen selänhoito aloitetaan rentouttamalla mieli ja keho hoitoon. Rentoutuksen jälkeen selän iho puhdistetaan raikkaalla puhdistusgeelillä. Iho kuoritaan pehmeäksi ja kirkkaaksi tehokkaalla kuorinnalla, jonka jälkeen iho lämmitetään höyryllä. Höyrytyksen jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti. Selkään levitetään syväpuhdistava ja tasapainottava savipakkaus. Pakkauksen vaikuttaessa saat syvärentouttavan päähieronnan. Saat nauttia pakkauksen jälkeen vielä rentouttavasta selän öljyhieronnasta. Lopuksi selälle levitetään tasapainottava hoitovoide.

Kesto 90 min
Hinta 85,00 €

 

Kokovartalohieronta

Tässä kokonaisvaltaisessa hieronnassa saat itse vaikuttaa voimakkuuteen ja voimme tarvittaessa muokata hierontaa tarpeidesi mukaan. Hieronta auttaa lihasjumeihin ja esimerkiksi jännitysniskaan. Lihakset ja mieli rentoutuvat rauhoittavan musiikin, kynttilöiden ja kehoa hellivien hierontaotteiden yhteisvaikutuksessa.

Kesto 90 min
Hinta 75,00 €

 

Aromahieronta

Ihastuttava henkistä ja fyysistä hyvänolontunnetta lisäävä aromahieronta sopii kaikille. Vaikka et kärsisi lihasjännityksestä tai kivuista hyödyt silti hoidosta. Hieronnassa käytetään erilaisten eteeristen öljyjen sekoituksia jotka valitaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon asti ja niiden vaikutus kestää kehossa useita päiviä. Hierontaotteet ovat erilaiset kuin klassisessa hieronnassa ja niiden avulla päästään pureutumaan syvällekin lihakseen.

Mikäli olet tuoksuyliherkkä kannattaa huomioida, että eteeristen öljyjen tuoksu on melko voimakas. 

Kesto 75 min
Hinta 85,00 €

 

Bambukeppihieronta

Bambukeppihieronta aloitetaan kevyillä venytyksillä rauhallisesti hengitellen. Ensin hierotaan vartalo takaa, sitten edestä käyttäen isompia bambukeppejä. Liikkeet ovat kevyitä sively- ja pumppausliikkeitä. Seuraavaksi hierotaan vartalo edestä, sekä jalanpohjat ja kasvot. Hieronta on stressiä poistavaa, virkistävää ja nestekiertoa vilkastuttavaa.

Kesto 90 min
Hinta 75,00 €

 

Ripsien ja kulmien värjäys


Refectocils Sensitive
Refectocils Orginal 

Ripsien ja kulmien värjäyksellä saat kasvoille uuden ilmeen. Väri kestää noin 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Ripsiväriä voit silti käyttää. Kulmakarvojen väri valitaan toiveidesi mukaan huomioon ottaen hiusten tummuusaste. Kulmien muotoilu ja värjäys antavat kehystä kasvoille ja kohottavat kasvojen ilmettä.

Kesto 30 min
Hinta 25,00 €

 

Huomioitavaa kaikkiin hoitoihin tullessa:

Palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla, kerrothan meille hoitoon tullessasi mahdollisesta sairaudesta, lääkityksestä, allergiasta tai muusta asiasta joka voi vaikuttaa hoitoosi. Kerrothan myös jos olet raskaana, tai sinulla on ollut aknelääkitys viimeisen puolen vuoden aikana, lämmin kiitos!

Varaa oma aikasi Greenlips Beautyn nettiajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050 544 8004.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.