TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

TUOTTEET

Hoidoissamme haluamme käyttää mahdollisimman tehokkaita ja laadukkaita, ympäristöystävällisiä luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hellivät ihoasi ja aistejasi.

L´atelier des Délices


L´atelier des Délices on luonnonkosmetiikan maailmasta yksi edistyneimpiä ja tehokkaimpia sarjoja ja siksi se on valittu luomuhoitolan pääsarjaksi. Ranskalainen sarja huumaa tuoksuillaan, sillä ne jäljittelevät ranskalaisia leivoksia! Herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. L´atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta. Sarja onkin kehitetty alun perin hoitolakäyttöön.

Greenlips Beautyn kosmetologin Lauran suosikkituote L´atelier des Délices -sarjasta on herkullisen karamellisoidun omenan tuoksuinen Hydra Face Mask. Hydra Face Mask kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää ihon pinnan pumpulin pehmeäksi.

Autamme ja opastamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet.

 

Refectocils

Ripsien ja kulmien värjäyksessä käytämme Refectocils Originals ja Sensitive -värisarjoja, jotka eivät ole luonnonkosmetiikkaa.

 

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin asia tai haluat tietää lisää tuotteista/hoidoista, voita laittaa sähköpostia osoitteesen: asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.