TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

TUOTTEET

Hoidoissamme haluamme käyttää mahdollisimman tehokkaita ja laadukkaita, ympäristöystävällisiä luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hellivät ihoasi ja aistejasi.

Atelier des Délices


Atelier des Délices on luonnonkosmetiikan maailmasta yksi edistyneempiä ja tehokkaampia sarjoja ja siksi se on valittu luomuhoitolan pääsarjaksi. Ranskalainen sarja huumaa tuoksuillaan, sillä ne jäljittelevät ranskalaisia leivoksia! Herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. Atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta. Sarja onkin kehitetty alun perin hoitolakäyttöön.

Greenlips Beautyn kosmetologin Lauran suosikkituote Atelier des Délices sarjasta on herkullisen karamellisoidun omenan tuoksuinen Hydra Face mask. Hydra Face Mask kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää ihon pinnan pumpulin pehmeäksi.

Autamme ja opastamme sinua mielellämme valitsemaan juuri sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet.

< a class="coral-red-link" href="https://greenlipsbeauty.com/shop-by-brand/atelier-des-delices.html">Atelier des Délices tuotteet ja tarkemmat tuotekuvaukset. 

 

Burt's Bees


Kulttimaineeseen noussut amerikkalainen Burt’s Bees luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja on todellinen klassikko, jota rakastavat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Ihonhoitotuotteet keskittyvät mehiläisvahaan, hunajaan ja mehiläisten tuottamiin raaka-aineisiin, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Burt’s Beesin pakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista sekä kasvisperäisestä musteesta, ja yritys osallistuu aktiivisesti sosiaalisiin ja humanitäärisiin projekteihin – yhteisen hyvän puolesta.

Burt's Bees tuotteita käytämme lähinnä kasvo- ja jalkahoidoissa. Koostumukset ovat pehmeitä ja herkullisia.


Luomuhoitolan kosmetologi Lauran suosikkituote jalkojen hoidossa on ihanan raikas Burts & Bees Piparminttu jalkavoide.

Burt's Bees sarjan tuotteet ja tarkemmat tuotekuvaukset löydät täältä.

 

Refectocils


Refectocils Sensitive värit ovat ensimmäinen kasvipohjainen ripsien ja kulmien kestovärjäysmenetelmä ja se sopii herkillekin silmille. Väri pysyy noin 3-4 viikkoa. Sensitive väreillä saa kauniin pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Valikoimasta löytyy 4 viehättävää väriä: musta, tumma ruskea, keskiruskea ja vaalea ruskea. Testattu dermatologisesti ja silmälääkäreiden testaama. Sensitive värit eivät sisällä PPD:tä eli parafenyleenidiamiinia.


Refectocils Orginal synteettinen värjäysmenetelmä on perinteinen ripsien kulmien värjäysmenetelmä. Näillä väreillä saat intensiivisen ja näyttävän lopputuloksen.
Huom! Voi aiheuttaa kirvelyä eikä sovi PPD eli parafenyleenidiamiini yliherkille.

 

 

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin asia tai haluat tietää lisää tuotteista/hoidoista, voita laittaa sähköpostia osoitteesen: laura [a] greenlipsbeauty.com

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.