TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

MEIKKIKONSULTAATIOT

MEIKKIKONSULTAATIOT

 

Kaipaatko apua meikkipussin päivityksessä tai rajauksien tekoon? Etkö saa huulimeikkiä pysymään tai kaipaat apua vaativamman silmämeikin luomiseen?

JES! olet oikeassa paikassa, me haluamme auttaa! Tiimimme on erikoistunut luonnonkosmetiikalla toteutettaviin kokonaisuuksiin ja haluamme jakaa parhaat vinkkimme eri tilanteisiin myös sinulle.

Varaa luonnonkosmetiikan meikkikonsultaatioaika Greenlips Beautyn meikkistudioon. Meikkikonsultaatiossa taidokas luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt. Saat myös opastusta toivomasi meikin tekoon ja siveltimien käyttöön.

Meikkikonsultaatio kestää n. 1 h


Meikkikonsultaation hinta on ainoastaan 90 € ja kaikissa konsultaatioissa saat vielä mukaasi meikkituotteita konsultaation hinnan arvoisesti (90 €).

Tarjoamme seuraavanlaisia konsultaatioita:

- siirtyminen luonnonkosmetiikkaan
- täydellinen meikkipohja
- huulet + kulmat
- helppo silmämeikki
- vaativa silmämeikki
- silmämeikki 50+
- meikkipussin päivitys
- meikkaus


Meikkikonsultaatiot ovat olleet myös todella suosittuja pienille kaveriporukoille, polttariporukoille ja lahjaksi.

Voit varata oman aikasi Greenlips Beautyn online-ajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

Jos sinulla on mitään kysyttävää palveluihimme liittyen voit myös aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

 

SIIRTYMINEN LUONNONKOSMETIIKKAAN 

Onko kosmetiikkatuotteissasi synteettisiä lemppareita joille haluaisit löytää luonnonkosmetiikasta toimivat vastineet?

Anna meidän auttaa!

Tässä konsultaatiossa katsomme ihotyypillesi sopivat ihonhoito tuotteet putsareista voiteisiin, päästä varpaisiin ja vastaamme sinua arvelluttaviin kysymyksiin luonnonkosmetiikkaan ja sen käyttöön liittyen.

 

TÄYDELLINEN MEIKKIPOHJA

Etkö löydä oikean sävyisiä pohjatuotteita? Etkö tiedä kuinka käyttää meikkivoiteita tai mineraalipohjia? Onko meikkipohjan pysyminen pitkään kauniina sinulle haaste?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arki- tai juhlameikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan tuotteiden käyttöä kasvoillesi myös itse. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön.

Täydellisen pohjameikin opastuksen jälkeen osaat:

 • tehdä täydellisen peittävän tai keveän kuulaan pohjameikin
 • peittää ihon pienet värivirheet esim. tummat silmänaluset ja epäpuhtaudet
 • valita oikean sävyisen poskipunan itsellesi
 • tehdä kevyitä valoja ja varjostuksia kasvoillesi

 

HELPPO SILMÄMEIKKI

Onko siistien rajausten teko haastavaa? Etkö saa luomiväriä pysymään luomillasi siistinä koko päivää? Haluaisitko kokeilla uusia luomivärisävyjä, muttet tiedä mitkä sävyt sopisivat juuri sinulle?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arkimeikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön. Helppo silmämeikki -konsultaatiossa osaava henkilökuntamme etsii silmiisi sopivat pohjustustuotteet, oikean sävyisen luomivärit sekä harjoittelemme yhdessä siistien rajauksien tekoa sekä luomivärin levitystä. 

Helpon silmämeikin opastuksen jälkeen osaat:

 • pohjustaa luomet, jotta luomiväri pysyy kauniisti
 • käyttää siveltimiä silmämeikin teossa
 • tehdä kauniit varjostukset silmiisi
 • toteuttaa siistit rajaukset

 

VAATIVA SILMÄMEIKKI

Haluaisitko oppia korostamaan tai häivyttämään paremmin silmiesi muotoa? Etkö tiedä kuinka meikata erilaisille vahvuuksille ja silmälasien kehyksille sopivaa silmämeikkiä? Onko sinulla jokin muu haaste silmämeikin teossa, minkä ratkomiseen kaipaisit ammattilaisen apua?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota silmämeikkiisi, haluat oppia tekemään täydellisen smokey eyes -meikin tai haluaisit oppia tekemään näyttävää mutta luonnollista meikkiä esimerkiksi esiintymistilaisuuksiin. Käymme läpi myös vaativampi tekniikoita kun haluat syventää osaamistasi. Katsomme sinun sävymaailmaasi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan silmämeikin tekoa itse, meikkitaitelijan opastuksella. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön!

Vaativan silmämeikin opastuksen jälkeen osaat:

 • tehdä näyttävän silmämeikin esimerkiksi juhliin
 • meikata silmät kehykset ja vahvuudet huomioon ottaen
 • käyttää silmämeikissä voimakkaampia sekä kirkkaampia sävyjä, esim. smokey eyes

 

50+ SILMÄMEIKKI

Kaipaatko päivitystä meikkirutiineihisi? Haluaisitko oppia meikkitaiteilijoiden parhaimmat vinkit laskeutuvien luomien meikkaamiseen? Kaipaisitko apua tyylikkäiden meikkisävyjen valinnassa?

Olet saattanut huomata että iän karttuessa samat sävyt ja tuotteet, tai tapa meikata ei tunnu enää toimivan? Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat inspiraatiota ja varmuutta aikuiseen meikkiisi. Kauneusammattilaisemme osaavat antaa sinulle helposti toteutettavia vinkkejä sekä tekniikoita, joilla silmämeikistäsi tulee raikas ja tyylikäs. Katsomme sinun käyttötarpeisiisi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön!

Täydellisen 50+ silmämeikin opastuksen jälkeen osaat:

 • valita aikuiselle iholle soveltuvia tuotteita
 • häivyttää laskeutuvia luomia ja tuoda silmät paremmin esiin
 • toteuttaa raikkaan silmämeikin arki ja juhlakäyttöön

 

HUULET + KULMAT

Onko huulipunan karkaaminen huulten ympärillä oleviin juonteisiin ongelmasi? Onko sinulle sopivan huulipunan sävy vaikeaa? Kaipaatko apua kasvojen kehystäjien, eli kulmakarvojen oikeaan muotoiluun sekä niiden luonnolliseen korostamiseen?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arki- tai juhlameikkiisi. Katsomme juuri sinun käyttötarpeisiisi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme  perinpohjaisesti läpi kuinka tuotteita käytetään. Opastamme sinua myös siveltimien oikeaoppiseen käyttöön!

Täydellisen huuli- ja kulmameikinopastuksen jälkeen osaat:

 • muotoilla kulmat sinun kasvoillesi sopivaan muotoon
 • tehdä hyvät rajaukset ja kestävän huulimeikin 
 • valita laajemmin sinulle sopivia huulimeikkisävyjä

 

MEIKKIPUSSIN PÄIVITYS

Onko meikkipussissasi synteettisiä lempituotteitasi, joille haluaisit löytää luonnonkosmetiikasta luonnolliset vastineet? 

Anna meidän auttaa! 

Tässä konsultaatiossa tarvitset mukaasi oman meikkipussisi, tai listan lempituotteitasi, joille et vielä ole löytänyt vastaavaa tuotetta luonnonkosmetiikasta.

Meikkipussin päivityksessä pääset tutustumaan pintaa syvemmältä luonnonkosmetikkaan samalla kuin sinulle valitaan uudet ihanat tuotteet. Voit kysyä sinua vaivanneita asioita kosmetiikan käytössä.

Saat kevyen opastuksen meikkien käyttöön ja 90€ edestä tuotteita meikkipussiisi.

 

MEIKKAUS

Kaipaatko meikkiisi uusia vinkkejä? Etkö tiedä mitkä sävyt sinulle sopivat tai mihin kohtaan poskipuna kuuluu? Haluatko ammattilasisen apua ja näkemystä arkimeikkiisi?

Meikinopastus sopii sinulle, joka kaipaat varmuutta tai inspiraatiota arkimeikkiisi. Katsomme juuri sinun  ihotyypillesi ja sävymaailmaasi sopivat tuotteet sekä käymme läpi kuinka tuotteita käytetään. Pääset harjoittelemaan tuotteiden käyttöä kasvoillesi myös itse ja opastamme sinua siveltimien oikeaoppiseen käyttöön!

Meikkiopastuksen jälkeen:

 • Olet rikastettu uusilla ideoilla ja kauden trendeillä
 • Olet varmempi arkimeikkiä tehdessäsi
 • Osaat tehdä kestävämmän ja siistimmän arkimeikin

 

 

 

 

Laskeva
     
1 tuote(tta)
Laskeva
     
1 tuote(tta)