TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

MEIKKIKONSULTAATIOT

MEIKKIKONSULTAATIOT

MEIKKIKONSULTAATIO

 

Meikkikonsultaatiomme ovat sinulle, joka haluat oppia  meikkaamaan helposti, vaivattomasti ja meikkituotteita monikäyttöisesti hyödyntäen. Konsultaatiomme sopivat meikkaamista aloitteleville tai meikkaamista jo harrastaneille. Inspiroiva tapa tutustua meikkisarjoihimme ja löytää uusia tapoja meikata. Tiimimme on erikoistunut luonnonkosmetiikalla toteutettaviin kokonaisuuksiin ja haluamme jakaa parhaat vinkkimme eri tilanteisiin myös sinulle.

Varaa luonnonkosmetiikan meikkikonsultaatioaika Greenlips Beautyn meikkistudioon. Meikkikonsultaatiossa taidokas luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kauneusalan ammattilainen valitsee juuri sinulle sopivat tuotteet ja sävyt. Saat opastusta toivomasi meikin tekoon ja siveltimien käyttöön.

 

Und Gretel Meikkikonsultaatio 150 € / 90 min. Osta lahjakortti konsultaatioon tästä.

Kun vaadit tuotteiltasi pro-laatua, ylellisyyttä sekä upeita, muodikkaita ja trendikkäitä värisävyjä. Sarja sopii erityisen hyvin +30-vuotiaille. Brändin tuotteiden käyttö on superhelppoa, mutta tarkkaan harkittujen koostumusten ansiosta se antaa upean mahdollisuuden meikillä leikittelyyn. Jokaisen himomeikkaajan unelmabrändi!

Uoga Uoga Meikkikonsultaatio 100 € / 60 min. Osta lahjakortti konsultaatioon tästä.

Uoga Uogan mineraalimeikit sopivat luonnollisten ja maanläheisten sävyjen rakastajille. Kuulas, raikas ja mattainen lopputulos, tehokkaita marjoja hyödyntäen. Sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Mineraalimeikit hurmaavat nopeakäyttöisyydellään ja pehmeän luonnollisella lopputuloksellaan.

 

Konsultaatiomme sisältävät koko hintansa arvosta tuotteita, eli käytännössä saat konsultaation ja meidän vinkkimme lahjaksi!

 

Meikkikonsultaatiot ovat olleet myös todella suosittuja pienille kaveriporukoille, polttariporukoille ja lahjaksi.

Voit varata oman aikasi Greenlips Beautyn online-ajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 050-544 8004.

Jos sinulla on mitään kysyttävää palveluihimme liittyen voit myös aina laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com

Laskeva
     
1 tuote(tta)
Laskeva
     
1 tuote(tta)