TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

TUOTTEET

TUOTTEET

 

Putiikin ja verkkokaupan laaja tuotevalikoima koostuu huippulaatuisista luonnonkosmetiikkasarjoista ja –tuotteista. Olemme kelpuuttaneet valikoimaan kunkin sarjan kokemamme parhaat tuotteet, omat suosikkituotteemme.

Alta olevien linkkien kautta voit tutustua tarkemmin myynnissämme oleviin luonnonkosmetiikkasarjoihin.

 

LUONNONKOSMETIIKAN HIUSTENHOITOSARJAT

 

Less is More

Hiustenhoidon- ja muotoilun kokonaisvaltainen ammattilaissarja. Sarjalla on oma ihana aromaattinen kasviperäisiin ainesosiin perustuva tuoksumaailmansa. Muun muassa kevyen pehmeistä hunajaisista ruusun – ja laventelin tuoksuista raikkaan aloe veraisiin ja minttuisiin, sekä useisiin muihin erilaisiin hedelmäisiin ja kukkaisiin tuoksuvivahteisiin. 

Austria Bio Garantie, Peta cruelty free, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Rahua

Rahua on 100 % luonnollinen ja ylellinen kokoelma hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka pohjiltaan perustuvat Amazonin varjeltuun salaisuuteen, Rahua-öljyyn. Tuotteet sopivat suuren ravitsevuutensa vuoksi täyteläistä kiiltoa haluavalle kuin myös kuohkeutta toivovalle.

USDA organics, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

LUONNONKOSMETIIKAN MEIKKISARJAT

 

Barefaced Beauty

Erittäin suosittu Barefaced Beauty on 100 % luonnollista mineraalikosmetiikkaa. Tämä sarja sopii kaikille ihotyypeille ja sitä on helppoa ja yksinkertaista käyttää. Tästä sarjasta on helppo vaikkapa ottaa ensi kosketus luonnonkosmetiikkaan. Lopputuloksena saat kuulaan, virheettömän meikin.

Vegan Society, Peta cruelty free, Vegetarian Society

 

Couleur Caramel

Couleur Caramel on erittäin laaja ammattilaistasoinen meikkisarja. Tämän trendikkään ja modernin sarjan tuotteista löytyy mm. tuotteet niin herkälle iholle kuin rasvaisemmallekin iholle. Runsaasta värivalikoimasta löytyy sävyjä moneen eri makuun ja tarpeeseen.

Ecosert, Cosmetique Bio, Commerse equitable fair trade, One voice, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Dizao

Luomuripsiväri.

USDA Organic 

 

Kure Bazaar - ekokynsilakat

Ekokynsilakkojen koostumuksesta jopa 85% raaka-aineista on peräisin luonnosta. Ihana räiskyvä ja myös kausittain vaihtuva värimaailma!

 

RMS Beauty

Värikosmetiikkasarja jossa on yhdistetty ylelliset ihonhoitoöljyt mineraalivärien kanssa, muodostaen erittäin riittoisia sekä runsaspigmenttisiä tuotteita. Voidemaiset tuotteet ovat helposti levittyviä ja sopivat erityisesti ”sormimeikkaajille”.  Yksi tuote sopii moneen käyttöön. Tuotteilla saat kuulaan, hehkuvan lopputuloksen.

Vegan (sarjasta löytyy lähinnä tarvikkeissa)

 

Uoga Uoga

Marjainen, tuore ja mattainen Uoga Uoga mineraalimeikkisarja käyttää ainoana Euroopassa meripihkaa tuotteissaan. Hoitava sarja sopii hyvin epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle sekä iho-ongelmista kärsiville. Tästä sarjasta on helppo ottaa ensi kosketus luonnonkosmetiikkaan.

Soil Association COSMOS Natural-todistus, Vegan (sarjasta löytyy kyseistä vaihtelevasti)

 

Zuii

Kosmetiikkasarja jonka tuotteissa miellyttävä kukkaistuoksumaailma. Tästä sarjasta löydät mm. mielettömän laajan huulipunavalikoiman.

NASAA Certified Organic,  Certified natural cosmetics BDIH, Peta cruelty free, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

LUONNONKOSMETIIKAN IHONHOITOSARJAT

 

Acorelle

Sarjasta löytyy mm. hygienia tuotteita, kuten ihokarvojen poistoon tarkoitettuja tuotteita.

Ecosert, Cosmetique Bio

 

Algamaris

Luonnonkosmetiikan aurinkotuotteiden aatelia. Laadukas ja kattava aurinkotuotesarja koko perheelle sisältäen turvallisia aurinkotuotteita sekä lapsille että aikuisille. Tuotteet ovat helposti levittyviä, ja etenkin ”spray”-tuotteet ovat meillä supersuosittuja. Sarja tarjoaa myös aurinkosuojan allergia- ja tuoksuyliherkille.

Ecosert, Cosmetique Bio

 

Alorée

Maailman ensimmäinen aktiiviseen lehtivihreään eli klorofylliin perustuva ihonhoitosarja, joka sisältää täysin uudenlaisia kosteuttavia anti-age tuotteita sekä ihonpuhdistustuotteita. Tämä sarja on ihanan raikas ja suojaa todella hyvin ympäristösaasteita vastaan. Sopii myös aikuisiän akneiholle.

Ecosert, Cosmetique Bio

 

Atélier Des Délices

Atelier des Délices ammattilaistasoisesta hoitolasarjasta löytyy ihonpuhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit, naamiot ja kuorintavoiteet kaikille ihotyypeille. Jokaiselle erilaiselle ihotyypille on oma linjansa! Lisäksi sarjasta löytyy täsmätuotteita kuten Couperosa-geeli. Sarjalla on erityisen herkullinen tuoksumaailma.

Ecosert, Cosmetique Bio, One voice, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Atélier Des Délices Homme

Homme- sarjan tuotteet on miesten ihonhoitoon kehitetty tuoteperhe joka sisältää itsestään huolehtivalle miehelle voiteet, geelit ja kasvonaamiot.

Ecosert, Cosmetique Bio

 

Biosolis

Turvalliset ja luotettavat auringonsuojatuotteet.

Ecosert, Cosmetique Bio

 

Burt’s Bees

Burt´s Bees on laadultaan edullinen luonnonkosmetiikkasarja josta löytyy tuotteet kaikenikäisille vauvasta vaariin. Sarjan tuotteet pohjautuvat mehiläisvahaan ja hunajaan. Sarjasta löydät mm. huulivoiteet, puhdistusvoiteet, käsivoiteet ja kuorintavoiteet.

Natural products accosiation, Cruelty free (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Charme d’Orient

Ihonhoitosarja josta löytyy mm.  mustaa saippuaa. Marokkolaiseen kauneusperinteisiin perustuva hoitolasarja.

 

Dr. Bronners

Maagisia saippuoita, voiteita ja huulirasvoja. Tuotteet ovat hyvin monikäyttöisiä, yhdellä tuotteella moneen eri käyttötarpeeseen. Tuotteet sopivat myös hyvin vaikkapa matkalle mukaan tai treenikassiin.

USDA Organic, Cruelty Free, OTCO,  Non-GMO Project, BDIH, NSF, NaTrue, World fair trade organization, Vegan, The nature conservancy, Vote Hemp

(sarjasta löytyy mm. kyseisiä vaihtelevasti)

 

Eco by Sonya

Sarjasta löytyy mm. itseruskettavaa voidetta ja kasvovettä sekä kuorintakinnas.

Certified Organic Australia, Vegan, Safe cosmetics australia, Peta, OFC Organic food chain

 

Honoré Des Prés hajuvedet

Parfyymitalon luomat ylelliset, taianomaiset ja ainutlaatuiset hajuvedet. Sarjaan kuuluu viisi Eau de Toilette -tuoksua sekä kolme sykähdyttävää Eau de Parfymea.

Ecocert

 

Hurraw!

Luomu ja raaka sekä vegaaniset huulivoiteet.

Vegan, Cruelty free, Kosher, Non-GMO Project

 

Lady Green

Ihana luomusertifioitu ihonhoitosarja nuoremman sukupolven tytöistä nuoriin naisiin sekä kaikille joilla on epäpuhtauksiin ja rasvaisuuteen taipuvainen iho. Tuotteilla herkullinen, makea tuoksumaailma. Sopii hyvin ensimmäiseksi ihonhoitosarjaksi.

Ecosert, Vegan

 

Madara

Vegaaniset deodorantit.

Ecocert, Vegan

 

Nafha

Arabimaiden kauneusperinteiseen perustuva hoitolasarja, jonka valikoimasta me tarjoamme öljyjä ja emulsioita. Sarjan tuotteet ovat mietoja sekä rauhoittavia ja ne soveltuvat hyvin herkälle iholle ja tuoksuherkille. Sopii hyvin myös ensimmäiseksi ihonhoitosarjaksi.

Ecocert, Cosmetique Bio, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Petit&Jolie

Hollantilainen Petit&Jolie on 100% luonnollinen ihonhoitosarja vauvoille, lapsille ja raskaana oleville naisille. Kaikki tuotteet ovat toimivia ja tehokkaita, mutta erittäin hellävaraisia vauvojen ja lasten iholle.

Hypoallergen, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

Kaikki tuotteet ovat IONC / BDIH sertifioituja

 

Santé

Sarjan valikoimasta me tarjoamme mm. hellävaraisen kynsilakanpoistoaineen sekä miesten tuotteita aina voiteista deodorantteihin, partavaahtoon ja suihkugeeliin.

NaTrue, BDIH,  Peta cruelty free, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Schmidt's

Viimeinkin todella hikoilevalle löytyy toimiva luonnonmukainen deodorantti! Tämä deodorantti ei petä ja siitä onkin muodostunut työntekijöidemme lempidödö.

Vegan, Cruelty free

 

Supermood

Ylellinen, suomalainen, holistinen ekokosmetiikkasarja jossa ihana miellyttävä tuoksumaailma. Sarja on jatkuvasti ajan hermoilla, meidän mielestämme tämä onkin paras suomalainen ekokosmetiikkasarja. Sarjan valikoimasta löydät kaikille ihotyypeille sopivat puhdistustuotteet, seerumit, voiteet, öljyt ja maskit. Lisäksi sarjalla on sisäisesti käytettävä kauneusjauhe sekä raakasuklaata.

 

Logona

Logodent merkkiset hellävaraiset hammastahnat lapselle ja aikuiselle.  

NaTrue, BDIH, Vegan (sarjasta löytyy kyseisiä vaihtelevasti)

 

Flow kosmetiikka

Sarjasta löytyy suomalaisia ihonhoitotuotteita, kuten suolakuorintaa sekä shea- ja jalkavoita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.