TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 100 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

 

Rekisterinpitäjä

Greenlips Finland Oy

Kalevantie 8, 20520 Turku

Y-tunnus 2362292-9

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Greenlips Finland Oy / Sharon Forbes

Kalevantie 8 20520 Turku

sharon [a] greenlipsbeauty.com

 

Rekisterin nimi

Greenlips Finland Oy:n asiakasrekisteri. Rekisteri sisältää useamman alarekisterin.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Greenlips Finland Oy käyttää rekisterin henkilötietoja

 

1)   asiakassuhteen ylläpitämistä, hoitamista ja kehittämistä varten,

2)   liiketoiminnan kehittämistä varten,

3)   asiakastapahtumiin,

4)   markkinointiin

5)   sekä analysointiin ja tilastollisiin tarkoituksiin.

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 

1)   Asiakkaan yhteystiedot kuten etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, sukupuoli, ja rekisteröitymistiedot (käyttäjätunnus ja salasana). Yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.

2)   Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot.

3)   Mahdollinen suostumus Greenlips Beauty:n uutiskirjeen lähettämiseen.

4)   Asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot.

5)   Mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot.

 

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot asiakkaasta saadaan rekisteriin asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana rekisteröidyltä itseltään.

 

Sähköiseen suoramarkkinointiin pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaan tilaushetken mukainen tieto luottokelpoisuudesta saadaan Klarna Oy:n (Y-tunnus 2247127-6) järjestelmästä.

 

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto: Manuaalista aineistoa ei ole.

 

Sähköisesti tallennetut tiedot: rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaisten käyttäjätunnusten käyttöä Greenlips Finland Oy:n sisäiseen verkkoon.

 

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään.

 

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä.

 

 



UUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!

UUSI GREENLIPS BEAUTYLLÄ?

Liity Greenlips Beauty jäseneksi! Jäsenenä keräät mm. rahanarvoisia Green Glam -pisteitä kaikista ostoksistasi! Tutustu myös muihin mahtaviin jäsenetuihin täältä.

Tilaa uutiskirjeemme ja inspiroidu ajankohtaisimmista luonnonkosmetiikkauutisista ja tiedä aina ensimmäisenä mahtavista tarjouksistamme!