TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Schmidt's Deodorantti - Hajusteeton Matkakoko 14,79g

Schmidt's Deodorantti - Hajusteeton Matkakoko 14,79g

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: SMD05

Brändi: Schmidt's

Matkalle mukaan kätevä Schmidt´s voidemainen deodorantti matkakokoisessa purkissa. Alumiiniton deodorantti. Huom! Schmidt's-sarjan matkakokoisilla deodoranteilla ja stick-deodoranteilla on keskenään hieman eri koostumus ja inci. Matkakokoiset tuotteet ovat miedompia.

Koko 14,79g

(8,50 €/kpl, 574,71 €/kg)

 

Schmidt's deodorantti - Hajusteeton

Mikä hajusteeton deodorantti on ja kenelle se sopii? 

Schmidt'sin voidemaiset alumiinittomat deodorantit ovat luonnonkosmetiikan deodoranttien aatelistoa. Nämä pitävät ei-toivotun hien hajun poissa. Sarjasta löytyy neljä eri tuoksuyhdistelmää, sekä tuoksuton. Näistä jokainen löytää varmasti omansa.  Koostumus on voidemainen, joten imeytymiseen menee hieman pidempään verrattuna vesipohjaiseen deodoranttiin. Tämä hajusteeton deodorantti on toimiva deodorantti ilman lisättyä tuoksua. Kaikki Schmidt'sin voidemaiset deodorantit ovat vegaanisia ja gluteiinittomia. Deodorantit eivät sisällä alumiinia, propyleeniglykolia, parabeeneja tai ftalaatteja.

Me Greenlips Beautyssa voimme lämpimästi suositella näitä deodorantteja melkein kaikille. Nämä toimivat loistavasti sekä vähän, että paljon hikoileville. Paljon hikoileville suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti Schmidt'sin stick deodorantteja, jotka ovat matkakokoisia vieläkin tehokkaampia. Deodorantit sisältävät ruokasoodaa, joka voi kuitenkin ärsyttää herkkää ihoa. Deodorantit eivät jätä tahmaista tuntua iholle.

Valitse Schmidt'sin hajusteeton deodorantti silloin, kun tarvitset mahdollisimman pitävän deodorantin matkalle mukaan.

HUOM! Älä käytä kainaloiden iholle heti karvanpoiston jälkeen, tuote voi ärsyttää ihoa voimakkaasti. Suosittelemme tekemään kainaloiden sokeroinnin/sheivauksen illalla ja antaa ihon rauhoittua ainakin aamuun asti ennen deodorantin levittämistä. Tuotteen kannattaa antaa kuivua iholle kunnolla, ennen vaatteiden pukemista. Sinule, joka olet malttamaton suosittelemme ehdottomasti tutustumaan The Ohm Collection jauhemaisiin deodorantteihin, jotka ovat koko tiimimme ehdottomia suosikkeja: The Ohm Collection Deodorantit

 

Mikä on parasta hajusteettomassa deodorantissa?

Me Greenlips Beautyssa olemme todella ihastuneita Schmidt'sin deodoranttien toimivuuteen vaativissakin olosuhteissa. Olemme saaneet lukuisia positiivisia palautteita Schmidt'sin voidemaisten deodoranttien suorituskyvystä. Monet voimakkaasti hikoilevat asiakkaamme luottavat näiden tehoon hienhajun neutraloinnissa. Hajusteeton deodorantti on loistava, koska se toimii ja antaa raikkaan fiiliksen ilman tuoksua. Sopii erinomaisesti tuoksuherkille.

 

Tuotteen tärkeimmät tehoaineet

Arrowjuuri: Imee kosteutta iholta

Ruokasooda: emäksinen raaka-aine, joka neutraloi hajua aiheuttavia bakteereita emäksisellä ominaisuudellaan

  

Tuoksumaailma (hajusteeton)

Tuote ei sisällä lisättyä tuoksua.

 

Matkalle mukaan

Tämä matkakokoinen hajusteeton deodorantti on kätevä ottaa matkalle mukaan. Huomioithan, että tässä matkakokoisessa tuotteessa on hieman erilainen koostumus ja inci kuin hajusteettomassa stick-deodorantissa. Schmidt'sin normaalikokoiset voidemaiset stick-deodorantit ovat suorituskyvyltään hieman tehokkaampia kuin matkakokoiset. 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Hiero kainaloihin ja anna imeytyä ennen pukeutumista.

Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate (baking soda), Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Theobroma cacao (cocoa) seed butter, Tocopherol (vitamin E)

*luomutuotettu

% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

% luomutuotettuja