TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Schmidt's alumiiniton deodorantti - Kataja&Seetri

Schmidt's Stick-Deodorantti - Kataja&Seetri

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: 850310000

Brändi: Schmidt's

Schmidt´s voidemaisten stick-deodoranttien palkittu koostumus takaa raikkaat kainalot koko päiväksi! Alumiiniton deodorantti. Kataja&Seetri on unisex tuoksu, joka miellyttää sekä miehiä, että naisia.

Koko 92g

(15,90 €/kpl, 172,83 €/kg)

 

Schmidt's stick-deodorantti - Kataja&Seetri

Mikä Kataja&Seetri stick-deodorantti on ja kenelle se sopii? 

Schmidt'sin voidemaiset alumiinittomat deodorantit ovat luonnonkosmetiikan deodoranttien aatelistoa. Nämä pitävät ei-toivotun hien hajun poissa. Sarjasta löytyy neljä eri tuoksuyhdistelmää, sekä tuoksuton. Näistä jokainen löytää varmasti omansa.  Koostumus on voidemainen, joten imeytymiseen menee hieman pidempään verrattuna vesipohjaiseen deodoranttiin. Kataja&Seetri voidemaisella stick-deodorantilla on antibakteerinen ja puhdistava vaikutus. Kaikki Schmidt'sin voidemaiset deodorantit ovat vegaanisia ja gluteiinittomia. Deodorantit eivät sisällä alumiinia, propyleeniglykolia, parabeeneja tai ftalaatteja.

Me Greenlips Beautyssa voimme lämpimästi suositella näitä deodorantteja melkein kaikille. Nämä toimivat loistavasti sekä vähän, että paljon hikoileville. Deodorantit sisältävät ruokasoodaa, joka voi kuitenkin ärsyttää herkkää ihoa. Deodorantit eivät jätä tahmaista tuntua iholle.

Valitse Schmidt'sin voidemainen Kataja&Seetri deodorantti silloin, kun tarvitset deodorantin, joka pitää hien hajun poissa hikisimmissäkin olosuhteissa.

HUOM! Älä käytä kainaloiden iholle heti karvanpoiston jälkeen, tuote voi ärsyttää ihoa voimakkaasti. Suosittelemme tekemään kainaloiden sokeroinnin/sheivauksen illalla ja antaa ihon rauhoittua ainakin aamuun asti ennen deodorantin levittämistä. Tuotteen kannattaa antaa kuivua iholle kunnolla, ennen vaatteiden pukemista. Sinule, joka olet malttamaton suosittelemme ehdottomasti tutustumaan The Ohm Collection jauhemaisiin deodorantteihin, jotka ovat koko tiimimme ehdottomia suosikkeja: The Ohm Collection Deodorantit

 

 

Mikä on parasta Kataja&Seetri stick-deodorantissa?

Me Greenlips Beautyssa olemme todella ihastuneita Schmidt'sin deodoranttien toimivuuteen vaativissakin olosuhteissa. Deodoranttien tuoksumaailma on myös todella miellyttävä. Olemme saaneet lukuisia positiivisia palautteita Schmidt'sin voidemaisten deodoranttien suorituskyvystä. Monet voimakkaasti hikoilevat asiakkaamme luottavat näiden tehoon hienhajun neutraloinnissa. Kataja&Seetri on loistava, koska sen puisen lämmin tuoksu miellyttää sekä miehiä, että naisia.

 

Tuotteen tärkeimmät tehoaineet

Arrowjuuri: Imee kosteutta iholta

Ruokasooda: emäksinen raaka-aine, joka neutraloi hajua aiheuttavia bakteereita emäksisellä ominaisuudellaan

Kookosöljy: antiseptinen, neutraloi hajua aiheuttavia bakteereita

  

Tuoksumaailma (Tuoksu)

Lämmin ja puinen tuoksu.

Kataja:  puinen, maanläheinen, puhdistava, energisoiva

Seetri: lämmin, pehmeä, maadoittava, rentouttava

 

Matkalle mukaan

Valitse matkalle mukaan matkakokoinen Kataja&Seetri voidemainen deodorantti. Huomioithan kuitenkin, että matkakokoisessa tuotteessa on hieman erilainen koostumus ja inci. Schmidt'sin normaalikokoiset voidemaiset stick-deodorantit ovat suorituskyvyltään hieman tehokkaampia kuin matkakokoiset.

 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Hiero kainaloihin ja anna imeytyä ennen pukeutumista.

Maranta arundinacea (arrowroot) powder, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax, Butyrospermum parkii (shea butter), Sodium bicarbonate (baking soda), Caprylic/Capric Triglyceride (fractionated coconut oil), Cedrus deodara (Himalayan cedar) essential oil, Juniperus (juniper)

*luomutuotettu

% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää

% luomutuotettuja