TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Abel

Abel

Abelin tuoksut ovat 100% luonnollisista raaka-aineista luotuja aitoja, intiimejä ja uniikkeja parfyymejä. Vita Odor, eli ”elävä tuoksu” kokoelma sisältää seitsemän parfyymia, jotka on luonut Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi.

Abelin Vita Odor tuoksut ovat etiikan, taiteen ja tieteen edistyksellinen yhdistelmä. Luodakseen parhaimman luonnollisen parfyymin, Abel on keksinyt täysin uuden reseptin pitkäaikaisen tutkimuksen ja kehityksen myötä. Jokainen tuoksu koostuu erittäin tiheästä sekoituksesta luonnollisia (luomusertifioituja raaka-aineita käytetty aina kun mahdollista) öljyjä ja niistä eristettyjä tuoksukomponentteja. Tuloksena dynaamisia, intiimejä, luonnollisia hajusteita, jotka tuoksuvat ihollasi koko päivän. 

Kaikki seitsemän Vita Odor -kokoelman tuoksua on saatavilla täysikokoisina (50 ml), matkakokoisena (15 ml) sekä pienessä kokeilupakkauksessa (1,8 ml) – täydellinen vaihtoehto matkalle ja niille jotka haluavat vaihtelua tuoksukokoelmaansa. Tuoksujen koko kirjo vaihtelee metsäisestä, kukkaiseen, itämaiseen ja raikkaaseen – kokoelmassa on jotakin jokaiseen makuun.

Vita Odor -kokoelman lisäksi Abel on luonut Nurture-tuoksun yhdessä ekologisen Gray Label -lastenvaatebrändin kanssa.

Upeista, harvinaisista ja erikoisista raaka-aineista valmistetut Abelin parfyymit ovat juuri sitä mitä olemme jo vuosia Greenlips Beautyssa etsineet; aitoja parfyymejä, joiden tuoksut ovat erityisiä, uniikkeja ja mielenkiintoisia. Parfyymit ovat ylellisyys, josta voit nauttia joka päivä.

AITO. INTIIMI. UNIIKKI.

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 25
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 25