TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Abel - Vita Odor Discovery Set

Abel - Vita Odor Discovery Set

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: ABEL002

Brändi: Abel

Kaunis pakkaus, jossa kaikki Abelin seitsemän parfyymia 1,5ml kokoisissa näytepulloissa. Ihana lahja sellaisenaan. Discovery Set on myös täydellinen hankinta, kun haluat etsiä juuri sen täydellisen tuoksun mukavasti kotoa käsin. Tuoksuina White Vetiver, Golden Neroli, Red Santal, Cobalt Amber, Green Cedar, Pink Iris ja Grey Labdanum.

Koko  7 x 1,5ml

Luonnollinen Parfyymi - Kokeilupakkaus Discovery Set 7 x 1,5ml

Abelin Vita Odor tuoksut ovat 100% luonnollisista raaka-aineista luotuja aitoja, intiimejä, uniikkeja parfyymejä. Vita Odor, eli "elävä tuoksu" kokoelma sisältää seitsemän parfyymia, jotka on luonut Abelin mestariparfymööri Isaac Sinclair. Tuoksut on valmistettu käyttäen ainoastaan luonnollisia ainesosia, jotka heräävät eloon ihollasi. Greenlips Beautyssa olemme pitkään etsineet luonnollista, uniikkia, ylellistä ja oikeasti aitoa parfyymisarjaa. Abel on täyttänyt kaikki odotuksemme ja enemmänkin. 

Discovery Set sisältää kaikista Abelin seitsemästä Vita Odor -parfyymista 1,5ml näytepullot. Discovery Setin pakkaus on täysin kierrätettävä. Pakkauksessa on käytetty FSC paperia, kasvipohjaisia musteita ja maatuvaa sellofaania.

 

Cobalt Amber

Cobalt Amber on hienostuneen itämainen ja klassinen parfyymi, johon kirkkaan vaaleanpunainen pippuri ja katajanmarja antavat modernin vivahteen. Seksikäs tuoksu, joka sopii sekä miehille, että naisille.

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: vaaleanpunainen pippuri, kardemumma, katajanmarja

sydäntuoksu: kaakao, tonka, peru balsam

pohjatuoksu: meripihka

 

Golden Neroli

Golden Neroli on kukkaisen sitruksinen ja elegantti parfyymi, jonka tuoksu on mieltä rauhoittava, ihastuttava ja hormoneita tasapainottava. Erityisesti raskaana olevat rakastavat tämän parfyymin tuoksua. Toinen Abelin luojista Frances tunsi vetoa tätä parfyymia kohtaan raskaana ollessaan sen hormoneja tasapainottavan tuoksun vuoksi. Tuoksu on kukkainen, ei kuitenkaan "mummomainen" vaan todella raikas ja elegantti. Tämä on monen Greenlips Beautyläisen suosikkituoksu!

Tuoksu on kevyempi kuin muissa Abelin parfyymeissa, joten voit lisätä tuoksua muutaman kerran päivän aikana. Neroli on yksi kallisarvoisimmista öljyistä ja sitä saadaan tuotettua vuodessa ainoastaan muutama tuhat kiloa koko maailmassa. 

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: neroli, matcha tee

sydäntuoksu: petitgrain, ylang ylang

pohjatuoksu: itäintialainen santelipuu

 

Green Cedar

Green Cedar liittää yhteen setriduon, ensimmäinen on kerätty Teksasin metsistä, toinen villistä luonnosta korkeilta Atlasvuorilta Marokosta. Kahdesti tislattu, Texasin setrillä on puhdas, kuiva ominaisuus, jota on harvoin tavattu setrin tuoksussa. Vastakohtana tähän Marokon setri on makea, täyteläinen ja runsas. Yhdistetty yllättävästi ja odottamatta vivahteisiin luonnollista magnoliaa, cypriolia, kardemummaa ja savuista guaiac-puuta, tuloksena on päihdyttävä ja omaleimainen tuoksu.

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: magnolia, kardemumma

sydäntuoksu: cypriol, guaiac-puu

pohjatuoksu: Texas ja Atlasvuorten setri

 

Grey Labdanum

Grey Labdanum, häivähdys greippiä ja orvokkia avaa tämän viileän labdanumin rikkaan tuoksun, jossa tumma suitsuke ja ambra törmäävät harmoniassa lämpimään patsuliin. Todella voimakas, trendikäs ja kestävä tuoksu, joka on maskuliininen ja upea. Tämän parfyymin ei alunperin ollut tarkoitus olla mukana Vita Odor kokoelmassa, mutta kokoelman luojat pitivät Labdanumin tuoksua niin erikoisena ja upeana, että päätyivät lisäämään parfyymin kokoelmaan. Tuoksu on koko parfyymi kokoelman voimakkain ja pisimpään iholla pysyvä tuoksu. Vaatteisiin suihkutettuna voit tuntea tuoksun vielä viikonkin päästä.

Greenlips Beautyn tiimin mielestä miehen käyttämänä todella "vaarallinen" parfyymi, naisten on todella vaikea vastustaa tätä tuoksua. Tämä on SE parfyymi, joka laittaa naisen hautaamaan päänsä miehen rintaa vasten, koska mies tuoksuu niin hyvältä. Osa Greenlips Beautyn naispuolisista jäsenistä käyttää tätä myös itse.

Abel on saanut eristettyä myskin tuoksukomponentin hibiscuksen kukasta ja ambran tuoksukomponentin salviasta, joten Abelin käyttämä myski ja ambra ovat täysin vegaanisia ja luonnollisia.

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: greippi, orvokki

sydäntuoksu: patsuli, myskisalvia

pohjatuoksu: labdanum

 

Pink Iris

Abel teki mahdottomasta mahdollista, 100% luonnollinen ja moderni kukkaistuoksu, jonka tuoksu kestää pitkään. Pink Iris saa nimensä parfyymissä käytetystä harvinaisesta "iirisvoista", joka on kasvatettu ja kerätty Ranskassa. Pink Iris -tuoksussa käytetty iiris on valmistettu Iris-kasvin juurista ja leikattu ja kuivattu viiden vuoden ajan, jonka aikana tuoksu on saanut intentiivisyytensä. Tuloksena saatu öljy on maanläheinen, maadoittava ja puuterimainen. Iiris on suosittu tuoksu meditaation apuna. Tämä uniikki yhdistelmä tekee tästä ultimaattisen kukkaisen unisex-tuoksun. Pink Iris tuoksua on on valmisteltu kaksi vuotta ja Frances Shoemack vihjaa jännitteen olleen läsnä luomisprosessissa: ”En ole yleensä kohtuuton ihminen, mutta olen aika varma, että Isaac ajatteli visioni parfyymista olevan itsepäinen ja järjetön. Suorastaan mahdoton! Olemme molemmat todella onnellisia, että hän todisti itselleen olevansa väärässä!”

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: sichuaninpippuri, vadelmanlehti, basilika

sydäntuoksu: iiriksen juuri, ruusu, jasmiini

pohjatuoksu: vanilja, myski

 

Red Santal

Red Santal tuoksun mausteinen, neilikkainen ja pippurinen avaus pehmenee iholla kun hiven calabrialaista bergamottia kohtaa itäintialaisen santelipuun lämmön ja eleganssin. Tämän parfyymin esoteerisuus on huumaava, ja sopii useimmiten sekä miehille, että naisille.

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: mausteneilikan nuppu, musta pippuri

sydäntuoksu: bergamotti, inkivääri, timjami

pohjatuoksu: itäintialainen santelipuu

 

White Vetiver

White Vetiver on viileän raikas Haitilainen vetiver, jonka tuoksu avautuu kermaisella limellä ja kimpullisella minttua. Tuoksu sulkeutuu hienostuneen karamellisoituneen kuivatun puun tuoksulla. Tuoksu on erityinen, vastoin kuin monet muut puiset tuoksut tämä ei ole lämmin, vaan viileä ja raikas.

TUOKSUMAAILMA

ensituoksu: lime, piparminttu

sydäntuoksu: inkivääri, palmarosa

pohjatuoksu: vetiver, vanilja

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

4 Arvostelu(a) "Abel - Vita Odor Discovery Set "

 1. Ihana tuoksusetti

  kirjoittanut Maija83 pvm 08 Mon, 2019

  Todella monipuoliset ja erilaiset tuoksut. Tästä jokainen varmaan löytää oman suosikkinsa!

 2. Hyvä tuote

  kirjoittanut Sari pvm 07 Thu, 2019

  Pakko-ostos jos ei tiedä lempituoksuaan. Saa rauhassa kotona vertailla kaikkia keskenään.

 3. Täydellinen tutustumispatteri

  kirjoittanut Tiina pvm 07 Mon, 2019

  Discovery set on täydellinen mahdollisuus tutustua Abelin tuoksuihin ennen suuremman pullon ostamista - ihanaa välttyä harmittomalta hutiostoksilta ja tutustua valikoimaan ajan kanssa! ... Sen jälkeen täytyy enää vain osata päättää se oma suosikki monen ihanan vaihtoehdon joukosta. :)

 4. Ei enää arvailua tuoksun valinnassa

  kirjoittanut Virpi pvm 07 Fri, 2019

  Mahtava idea koostaa discovery set Abelin tuoksuista! Setin hinta on kohtuullinen, ja 1,5 ml putkilosta saa jo hyvän käsityksen tuoksun luonteesta ja kehittymisestä omalla iholla. Nyt tuoksupullon valinta ei jää arvailun varaan! Abelin tuoksut ovat kaikki ihanan selkeitä ja kestävät hyvin iholla.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Suihkauta kevyesti ranteisiin, kaulan alueelle tai vaatteisiin. (Älä suihkuta kesällä tuoksuja suoraan iholle vaan vaatteisiin. Jos sinulla on kuiva iho, kannattaa myös silloin kokeilla tuoksua vaatteessa, sillä kuivaan ihoon tuoksu tarttuu tiukemmin kiinni.)

 Jokaisella tuoksulla on oma raaka-aineluettelonsa, jonka näet parfyymin omilta tuotesivuilta.


All ingredients are derived from natural sources. Abel guarantees fairtrade and sustainable farming practices.

 100 % kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää