TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Atelier des Délices

Atelier des Délices -  Luonnonkosmetiikan ammattitasoiset ihonhoitotuotteet

Atelier des Délices on kokemuksemme kukaan yksi edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja. Näissä ihonhoitotuotteissa sekoitetaan luomua, luonnollista ja bioteknologiaa. Olemme useiden sarjojen testauksen jälkeen valinneet Atelier des Délices ihonhoitosarjan myös luomuhoitolamme pääsarjaksi. Sarja on ihanan hemmotteleva ja tehokas, mutta silti kohtuuhintainen. Meille oli tärkeää valita sarja jossa laatu-hinta suhde on paras mahdollinen niin hoitolaan kuin verkkokaupan asiakkaillemme.

Ranskalaisesta Atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet jokaisen iholle, sillä sarjassa on seuraavat tuotelinjat; PURMAT tasapainottava hoitolinja, PURITY epäpuhtaalle iholle, HYDRA kosteuttava hoitolinja, SENSI herkän ihon hoitolinja, JEUNESSE anti-age hoitolinja ja JEUNESSE + ikääntyneemmän ihon anti-age hoitolinja. 

Ecocert-sertifioidusta Atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy ihonpuhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit, naamiot, kuorintavoiteet sekä täsmätuotteita kuten Couperosa-geeli.

Atelier des Délices sarjan tuotteet ovat kehitelty kauneudenalan ammattilaisille hoitolakäyttöön Tuotteiden herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. Atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta.

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 34
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 34