TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

L´atelier des Délices

L´atelier des Délices -  Luonnonkosmetiikan ammattitasoiset ihonhoitotuotteet

L´atelier des Délices sarja uudistuu GREEN SKINCARE -tuotesarjaksi. Uudet pakkaukset, uusi nimi, sama erinomainen tuote ja koostumus! Uudistamme varastoamme parhaillaan ja täydennämme sarjan marras-joulukuun aikana. Älä siis hätäile, vaikka lempituotteesi olisi tällä hetkellä loppu, täydennystä on tulossa pian!

 

L´atelier des Délices on kokemuksemme kukaan yksi edistyksellisimpiä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjoja. Näissä ihonhoitotuotteissa sekoitetaan luomua, luonnollista ja bioteknologiaa. Olemme useiden sarjojen testauksen jälkeen valinneet L´atelier des Délices ihonhoitosarjan myös luomuhoitolamme pääsarjaksi. Sarja on ihanan hemmotteleva ja tehokas, mutta silti kohtuuhintainen. Meille oli tärkeää valita sarja jossa laatu-hinta suhde on paras mahdollinen niin hoitolaan kuin verkkokaupan asiakkaillemme.

Ranskalaisesta L´atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyvät tuotteet jokaisen iholle, sillä sarjassa on seuraavat tuotelinjat; PURMAT tasapainottava hoitolinja, PURITY epäpuhtaalle iholle, HYDRA kosteuttava hoitolinja, SENSI herkän ihon hoitolinja, JEUNESSE anti-age hoitolinja ja JEUNESSE + ikääntyneemmän ihon anti-age hoitolinja. 

Ecocert ja Cosmos -sertifioidusta L´atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy ihonpuhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit, naamiot, kuorintavoiteet sekä täsmätuotteita kuten Couperosa-geeli.

L´atelier des Délices sarjan tuotteet ovat kehitelty kauneudenalan ammattilaisille hoitolakäyttöön Tuotteiden herkulliset 100 % luonnolliset tuoksut tulevat Provencessa sijaitsevalta parfumeur:ilta. Sarjan tuotteissa käytetään patentoituja luonnollisia raaka-aineita tukemaan ihon optimaalista hyvinvointia. L´atelier des Délices luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjasta löytyy erityislaatuisia täsmätuotteita ihonhoitoon joita ei yleisesti löydy luonnonkosmetiikan saralta.

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 37
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 37