TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty

Barefaced Beauty

Barefaced Beauty - 100% luonnolliset mineraalimeikit

Valikoimastamme löytyvät Barefaced Beautyn mineraalimeikit ovat 100% luonnollista jauhettua mineraalia ja näin ollen puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja, alkoholia, talkkia, hajusteita, synteettisiä väriaineita, karmiinia tai vismuttioksikloridia, joka on mineraali, mutta voi silti aiheuttaa ihoärsytystä. Barefaced Beautyn mineraalimeikit sekä siveltimet ovat myös vegaanisia.

Barefaced Beauty mineraalimeikit koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia. Näitä mineraaleja on louhittu eri puolilta maailmaa, jonka jälkeen ne ovat puhdistettu ja jauhettu hienoiksi jauheiksi. Niissä on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka levitettäessä antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen.

Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohja on yksi kaikkien aikojen BESTSELLEREISTÄMME! Barefaced Beautyn mineraalimeikkipohjaa haetaan meiltä aina uudestaan ja uudestaan. Tämä on se mineraalimeikkipohja, jota käyttämällä muut kysyvät mikä on tasaisen kauniilta ja hehkuvalta näyttävän ihosi salaisuus. Vuosienkin käytön jälkeen, me Greenlips Beautyssä olemme edelleen yhtä ihastuneita Barefaced Beautyn mineraalimeikkeihin kuin tuttavuutemme ensimmäisenä päivänä.

Barefaced Beautyn sertifikaatit

Vegan

Leaping Bunny

Valmistusmaa: Iso-Britannia

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 22
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 22