TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Charme d' Orient

Charme d’Orient - Afrikkalaisia kauneudenhoitoperinteitä luonnonkosmetiikalla

Charme d’Orient syntyi sarjan luojan rakkaudesta lapsuutensa Pohjois-Afrikkalaiseen kulttuuriin ja kauneudenhoitoperinteeseen. Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä on hoidettu ihoa jo vuosituhansien ajan puhtailla luonnon raaka-aineilla; kylmäpuristetuilla kasviöljyillä, hunajalla, kuningatarhyytelöllä, kukkavesillä, savella ja muilla mineraaleilla.

Hammam on perinteinen höyrysauna, joka on tärkeä viikottainen kokoontumispaikka. Siellä naiset hoitavat keskenään kauneutta. Myös sielu ja vartalo rentoutuvat ja lataavat energiaa uutta viikkoa varten.

Algerialaissyntyinen Yasmina Zerroug avasi Charme d’Orient hoitolan Pariisiin 1994. Lämminhenkisessä hoitolassa tehdään itämaisia perinteitä kunnioittavia kauneushoitoja. Charme’Orient -hoidoissa käytetään ainoastaan puhtaita, luonnosta saatuja ja tehokkaiksi todettuja 100% aktiivisia raaka-aineita.

Hoitolan maine kiiri nopeasti ja pian muut kauneusalan yrittäjät kiinnostuivat Charme d’Orientin perinteisistä orientaali kauneushoidoista ja tuotteista.  Näin hoitolan nimeä kantava tuotesarja sai alkunsa.

Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.