TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Couleur Caramel

Couleur Caramel - Luonnonkosmetiikka Meikit

Vuonna 2003 lanseerattu Couleur Caramel oli Ranskan ensimmäinen ekologinen värikosmetiikkasarja. Nyt reilun kymmenen vuoden jälkeen ammattilaiskäyttöön kehitetty Couleur Caramel on kivunnut Ranskan korkeimmille estradeille. Sillä on ehostettu mm. Ranskan Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat. Couleur Caramel markkinajohtajana näyttää suuntaa muille lanseeratessaan säännöllisesti yhä teknisempiä ja spesifimpiä meikkituotteita markkinoille. 

Couleur Caramelin tuotteissa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla huipputeknologia, ammattilaislaatu, ekologisuus, humaanisuus ja ranskalainen estetiikka. Pakkausmateriaalit ovat pelkistetyn tyylikkäitä ja mahdollisimman vähän luontoa rasittavia. Kosmetiikkapakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla.

Couleur Caramel ei käytä meikkituotteissaan ihoa tukkivia tai ärsyttäviä synteettisiä yhdisteitä (petrokemiantuotteita, silikoneja, PEG:tä, fenoksietanolia tai parabeenejä). Iho saa hengittää vapaasti ja hehkuu luonnollisesti. Runsaasti pigmenttiä sisältävät tuotteet levittyvät täydellisesti, pysyvät hyvin ja tuntuvat erittäin miellyttäviltä iholla.

Sarjan tuotteet sopivat mainiosti myös herkälle iholle sillä ne eivät sisällä ihoa ärsyttäviä synteettisiä tuoksu- tai säilöntäaineita. Runsaasti kasviperäisiä tehoaineita sisältävinä kaikki sarjan tuotteet myös hoitavat ihoa aktiivisesti. Runsaasta tuote- ja värivalikoimasta löytyy oikeat tuotteet ja sävyt jokaiselle.

Laajan ja spesifisen valikoimansa ansiosta Couleur Caramel on mullistanut meikkitaiteilijoiden mahdollisuudet työskennellä yksistään luonnonkosmetiikan meikkituotteiden kanssa.

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 31
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 31