TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Eco by Sonya

Eco by Sonya - Luonnonkosmetiikan itseruskettavat

Vuonna 2010, Eco by Sonyan perustaja, Sonya Driver, sai kauhistuttavia uutisia, että hänen sisarelleen Rachaelille (30-vuotias) oli diagnisoitu melanooma, joka on vaarallisin ihosyöpä. Siskon parantumisprosessin aikana oli ehdottomasti vältettävä aurinkoa, ja sekä Sonya että hänen siskonsa pysyttelivät visusti piilossa auringon vahingolliselta UV-säteilyltä

Vaihtoehtona suoralle auringonsäteilylle monet käyttävät itseruskettavia. Ihosyöpä mielessään, Sonya ja hänen siskonsa sitoutuivat laittamaan iholleen ainoastaan hyviä asioita. Tutkiessaan markkinoilla olevien itseruskettavien raaka-ainelistoja oli selvää, että niitä ei voi käyttää. Ei mennyt kauaakaan kun Sonya alkoi tutkimaan raaka-aineita ja sekoitteli omia itserusketustuotteita kotonaan. Tästä alkoi Eco by Sonyan tarina, luultavasti suosituin markkinoilla oleva luonnonkosmetiikan itserusketussarja.

Eco by Sonyan valikoimasta löydät luonnonkosmetiikan itseruskettavat. Eco by Sonya itseruskettava sarja on mullistanut itseruskettavien tuotteiden kategorian kuuluisalla itseruskettavalla kasvovedellään. Itseruskettavasta kasvovedestä on tullut ehdoton itseruskettavien BESTSELLERI!

Laskeva
     
1 tuote(tta)
Laskeva
     
1 tuote(tta)