TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Honoré des Prés

Honoré des Prés - Luonnonkosmetiikka tuoksut

Honoré des Prés on uusi trendikäs parfyymitalo joka lanseerattiin marraskuussa 2008, missionaan Ranskan ensimmäinen, täysin ekologinen parfyymisarja. Tehtävän otti vastaan huippulahjakas tuoksujentekijä Olivia Giacobetti, joka tunnetaan mm. tuoksuista ”Iris” (Hermes), ”Pilosykos” (Diptvque) ja ”Idole” (Lubin) sekä monista l’Artisan du Parfumeur:in tuoksuista. Taiteen ja tekniikan hedelmällisenä lopputuloksena syntyi uusi rajoja rikkova Honoré des Prés luonnonkosmetiikka tuoksusarja.

Näissä luonnonkosmetiikan tuoksuissa tuoksuu luonnon monimuotoisuus. Honoré des Prés’n yhteistyökumppani on Robertet, joka sijaitsee Provencessa, Grassen kuuluisassa parfyymikaupungissa. Paitsi että provencelaisella tuoksutalolla on runsas valikoima luonnon parhaita raaka-aineita, on sen maine harvinaisten ja kalliiden raaka-aineiden etsijänä lähes tarunhohtoinen.

Robertet on ollut mukana luomassa HdP:n kahdeksaa upeaa tuoksua ja valinnut niihin poikkeuksellisia ja harvinaisia tuoksujen raaka-aineita, joilla kaikilla on Ecocertin luomusertifiointi. Nimi Honoré des Prés on yhdistetty kahden aristokraattisen pariisilaiskorttelin nimestä: Faubourg Saint-Honoré ja Saint-Germain-des-Prés. Sarjaan kuuluu viisi taianomaista Eau de Toilette -tuoksua sekä kolme sykähdyttävää Eau de Parfymea.

Laskeva
     
3 tuote(tta)
Laskeva
     
3 tuote(tta)