TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Lindengloss Finishing Spray - Suojaava Kiiltosuihke Matkalle mukaan

Less is More Blow Dry - Setti

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM029

Brändi: Less is More

Less is Moren Blow Dry setissä on kaikki mitä tarvitset saadaksesi tuuheat, kauniit ja pehmeät hiukset. Hiuksista tulee ilmavat, kiiltävät ja upeat, 100% luonnollisesti. Nämä ovat meidän Greenlips Beautyn kampaajien salaisia aseita ja nyt sinulla on mahdollisuus saada samanlainen lopputulos kotona kuin kampaajalla. 

Setti sisältää:

Less is More Hiusharja Nylon + Villisiankarva

Less is More Proteinspray - Tuuheuttava Hoitosuihke

Less is More Angelroot Volume - Tuuheuttava Suihke

Less is More Lindengloss Finishing Spray - Suojaava Kiiltosuihke Matkakoko

 

Less is More Blow Dry - Setti

Less is Moren Blow Dry Setti on sinulle, joka haluat hiustesi näyttävän upeilta joka päivä, kuin olisit juuri astunut ulos kampaamon ovesta ulos. Olemme koonneet sinulle Blow Dry - setin, johon kuuluvien hiustenhoito- ja muotoilutuotteiden yhdistelmällä saat aikaan kosteutta ja hoivaa hiuspohjalle sekä maksimaalista tuuheutta, pehmeyttä ja kiiltoa hiuksille.

Tuuheat ja kiiltävät hiukset - Tee näin!

1.Pese hiukset

2. Suihkuta Proteinspray - Tuuheuttavaa Hoitosuihketta (kevyt hoitotuote) kevyesti pyyhekuiviin hiuksiin.

3. Suihkuta hiuksiin Angelroot Volume - Tuuheuttavaa Suihketta (pitoa ja rakennetta antava muotoilutuote). Huomioi suihkutusetäisyys ja annostus.

4. Föönaa hiukset hiusharjaa apuna käyttäen. Nostele hiuksia tyvestä hiusharjan kanssa ja seuraa föönilla hiusharjan liikkeitä.

5. Suihkuta lopuksi kevyesti Lindengloss kiiltosuihketta föönattuihin hiuksiin. Föönaa vielä hetki harjaa apuna käyttäen kylmäasetuksella saadaksesi sileän ja kiiltävän pinnan.

 

Less is More Hiusharja Nylon + Villisiankarva 

Ylellinen ja kaunis, mustaksi lakattu pyökistä tehty harja, joka on ihanteellinen pitkien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Luonnonkumipohjaan kiinnitetyt tarkkaan valikoidut villisian harjakset ja pidemmät pyöreäkärkiset nylonpiikit yhdessä tarjoavat erityisen miellyttävän harjauksen ja muotoilun. Harjasyhdistelmä selvittää hyvin paksutkin hiukset ja puhdistaa ja elvyttää hiuspohjaa samanaikaisesti. Hiuksista tulee luonnollisen tuuheat ja silkinpehmeät. Säännöllinen harjaus aidoista villisian harjaksista tehdyllä harjalla ehkäisee hilsettä ja hiustenlähtöä.

Tämä Less is Moren hiusharja on kampaajien ykkösvalinta fööniharjaksi. Tällä harjalla saa selvitettyä paksutkin hiukset, eikä harja takerru hiuksiin föönatessa. Käyttämällä tätä hiusharjaa föönatessa, on lopputuloksena pehmeät, kiiltävät ja luonnollisen tuuheat hiukset.

 

Less is More Proteinspray - Tuuheuttava Hoitosuihke

Tuuheuttava hoitosuihke hiuksille pehmentää, tuuheuttaa ja kosteuttaa hiusta. Kevyt ja kosteuttava hoitosuihke alias proteiinisuihke tuo varsinkin ohuille hiuksille pehmeyttä ja kesyttää leijailevat hiukset. Vehnäproteiinit tuuheuttavat kevyesti. Peltokorteuute vahvistaa hiusten rakennetta, ja aloe vera kosteuttaa tehokkaasti. Ihanat appelsiini- ja tuoksupelargoniaöljyt virkistävät ja rauhoittavat hiuspohjaa ja aisteja. Hoitosuihke suojaa hiuksia kuumien rautojen ja föönauksen kuivattavalta ja vaurioittavalta vaikutukselta.

Tuuheuttava hoitosuihke on monen Greenlips Beautyläisen yksi suosikki hiustenhoitotuotteista. Mitä pidempään tätä hoitosuihketta käyttää sitä vahvemmilta ja pehmeämmiltä hiukset tuntuvat. 

 

Less is More Angelroot Volume - Tuuheuttava Suihke

Less is Moren tuuheuttava suihke/tyvikohottaja maksimoi tuuheuden ja pidon ja on antistaattinen. Tämä muotoilutuote antaa rakennetta ja pitoa hiuksiin ja maksimaalista tuuheutta latistamatta hiusta. Tuuheuttavan suihkeen ominaisuudet aktivoituvat lämmöstä, joten tuotetta suositellaan föönauksen alle. Vahvistaa ja antaa runsautta sekä terveen kiillon. Sertifioidut, luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista saadut raaka-aineet, kuten ruokosokeri, agave-inuliini sekä Mühlviertler metsähunaja. Suihke suojaa hiuksia kuumien rautojen ja föönauksen kuivattavalta ja vaurioittavalta vaikutukselta.

 

Less is More Lindengloss Finishing Spray - Suojaava Kiiltosuihke Matkakoko

UV-suojan sisältävä suojaava kiiltosuihke hiuksille. Silottaa, antaa kiiltoa ja hoitaa. Sopii erityisesti rasittuneille, värjätyille ja kuiville hiuksille. Kaksivaiheinen kiiltosuihke silottaa huokoista ja vaurioitunutta hiusta ja sillä on sähköisyyttä vähentäviä ja antioksidanttisia vaikutuksia. Luontainen aurinko ja UV-suoja! Suihke suojaa hiuksia kuumien autojen ja föönauksen kuivattavalta ja vaurioittavalta vaikutukselta.

Me Greenlips Beautyssa suosittelemme tätä tuotetta myös käsitellyille ja rasittuneille hiuksille, sekä kampauksissa antamaan kiiltoa, sekä auringossa oleillessa suojaamaan hiusta UV-säteilyn haitalliselta ja kuivattavalta vaikutukselta. Suojaa hiusväriä auringon haalistavalta vaikutukselta.

 

Less is More

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jotka ovat tehokkaita, käytännöllisiä ja luonnollisista raaka-aineista valmistettuja.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

1.Pese hiukset

2. Suihkuta Tuuheuttavaa Hoitosuihketta (kevyt hoitotuote) kevyesti pyyhekuiviin hiuksiin.

3. Suihkuta hiuksiin Angelroot volume tuuheuttavaa suihketta (pitoa ja rakennetta antava muotoilutuote). Huomioi suihkutusetäisyys ja annostus.

4. Föönaa hiukset hiusharjaa apuna käyttäen. Nostele hiuksia tyvestä hiusharjan kanssa ja seuraa föönilla hiusharjan liikkeitä.

5. Suihkuta lopuksi kevyesti Lindengloss kiiltosuihketta föönattuihin hiuksiin. Föönaa vielä hetki harjaa apuna käyttäen kylmäasetuksella saadaksesi sileän ja kiiltävän pinnan.

 

Hiusharja:

Ohjeet: 100 harjanvetoa

Aloita hiusten harjaus edestä. Jokaisen harjanvedon jälkeen on hyvä pyyhkäistä harjattua kohtaa kädellä, jotta hiuksiin syntynyt sähkövaraus purkautuu. Harjaa jokaista kohtaa 3-5 kertaa hiuspohjaa myöten ja käy näin läpi järjestelmällisesti koko hiuspohja. Harjaa myös hiuksiasi suoraan ylöspäin. Tämä antaa hiuksille luonnollista tuuheutta ja stimuloi karvankohottajalihaksia.

Harjan huolto

Jotta harjasi pysyisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään, se kannattaa puhdistaa säännöllisesti ja hellävaraisesti. Poista ensin harjaan tarttunut hilse ja hiukset ja pese sitten harja pienellä määrällä shampoota kädenlämpöisessä vedessä.