TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi

HELMIKUUN KAMPANJATUOTE: Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi + matkakokoiset Neem Scalp Relieve shampoo ja hoitoaine

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: LIM098

Brändi: Less is More

Helmikuussa hellimme, kosteutamme ja aktivoimme hiuspohjaa. 

Hiuspohjan hoitopakettiin kuuluu Less is More Phytonutrient Hairroot Serum sekä matkakokoiset Neem Scalp Relieve shampoo ja hoitoaine etuhintaan 44,50 € (norm. erikseen 51,50 €).

Täydellinen kombo hiustenlähdöstä ja ohenemisesta kärsiville sekä talven kuivattamalle hiuspohjalle. Lue tuotteiden huikeista, vaikuttavista kasviraaka-aineista lisää alta.

Sertifikaatit:

HELMIKUUN KAMPANJATUOTE: Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi + matkakokoiset Neem Scalp Relieve shampoo ja hoitoaine

 

Helmikuussa hoidamme erityisesti kuivaa hiuspohjaa sekä ehkäisemme hiustenlähtöä. Less is More on luonut huippuseerumin hiuspohjalle, joka käytettynä yhdessä Less is Moren shampoiden ja hoitoaineiden kanssa käytettynä on kuin superfoodia hiuspohjallesi. Terveellisten elämäntapojen tueksi suosittelemme hiustenhoitoon laadukkaita luomutuotteita sekä hiustenharjausta.

Tämän tuotepaketin kaverina toimii loistavasti 

Lue lisää hiustenhoitopaketin tuotteista:

Mikä Phytonutrient Hairroot - Seerumi on ja kenelle se sopii?

Phytonutrient Hairroot - Seerumi edustaa kasvipohjaisten tuotteiden kehityksen huippua. Seerumi tekee hiuksista vahvemmat ja tuuheammat, hidastaa hiusten ennenaikaista ikääntymistä ja ehkäisee hiustenlähtöä. Dr. Doris Brandhuber, kemisti ja Less is Moren toinen perustajista, on kehittänyt seerumin monivuotisen tutkimustyön tuloksena. PHYTONUTRIENT HAIRROOT-SEERUMI on stimuloiva hiuspohjan hoitoaine, joka sisältää erittäin tehokkaan yhdistelmän biologisia ja bioteknologisia kasvien aktiiviaineita.

Phytonutrient Hairroot – Seerumin luonnolliset raaka-aineet suojaavat ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa ja tuotteen antioksidanttinen, uudistava koostumus tasapainottaa kemiallisten käsittelyiden negatiivia vaikutuksia.

Suosittelemme lämpimästi tätä tuotetta kaikille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai ohuista hiuksista sekä hiuspohjan ongelmista. Terveestä ja hyvinvoivasta hiuspohjasta kasvavat kauniit hiukset.

Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi Rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan- blogissamme: Uutuus! Less is More Phytonutrient Hairroot - Seerumi

 

Uuden hiusseerumin tehoa on tutkittu 6 kuukauden ajan empiirisesti osana kenttätutkimusta.

77 % koehenkilöistä oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä

38 % kaljuista kohdista pieneni

62 % oli sitä mieltä, että hiusten ulkonäkö parani

52 % katsoi, että hiusten kasvu nopeutui 

 

Tuotteen tärkeimmät tehoaineet

Uttwiler Spätlauber -omenalajikkeen kantasolut:  Suojaavat todistetusti hiuksen kantasoluja ja hidastavat hiustuppien vanhenemista.

Herneen itu -uute: Luonnollinen, kestävää kehitystä edustava raaka-aine, joka tekee hiuksista tuuheammat ja paksummat ja aktivoi hiusten kasvua. Stimuloi erityisiä signaalimolekyylejä hiusnystyssä ja aktivoi tällä tavalla hiustenkasvua. Kliinisessä tutkimuksessa on todettu, että anagen/telogen suhde ( osuus aktiivisessa kasvuvaiheessa olevista hiustupista verrattuna lepovaiheessa oleviin hiustuppiin) voi kasvaa 4:stä 7.2:en ainoastaan 3 kuukaudessa, joka tarkoittaa lisäystä hiusten kasvussa 78%.

Basilikan juuriuute: Tekee hiuksista tuuheammat ja paksummat. Hidastaa/ehkäisee hiustenlähtöä. Perustuu ainutlaatuiseen nk. Hairy- Roots teknologiaan. Estää entsyymi 5a-reduktaasin II aktiivisuutta (entsyymi muuttaa testosteronin voimakkaampaan muotoon, joka nopeuttaa hiuksen kasvusykliä ->hiustenlähtö) , stimuloi hiusnystyjen soluja hiustupessa ja estää siten hiustenlähtöä.

 

Tuoksumaailma (tuoksu)

Laventelin, timjamin, rosmariinin ja atlasseetrin eteeristen öljyjen yhdistelmä tekee tämän tuotteen tuoksumaailmasta raikkaan ja yrttisen.

Laventeli*: antioksidanttinen, tulehdusta lievittävä

Timjami*: antioksidanttinen, antibakteerinen, stimuloi verenkiertoa

Rosmariini*: antioksidanttinen, stimuloi verenkiertoa, 5a-reduktaasin estäjä

Atlasseetri*: antioksidanttinen, tulehdusta lievittävä

*=luomusertifioitu raaka-aine

 

Matkalle mukaan

Tämä seerumi on kätevän kokoinen matkassa mukana (koko 30ml). Sopii myös käsimatkatavaroihin. 

 

Neem Scalp Relieve shampoo ja hoitoaine

Less is More Neem Scalp Relieve shampoo ja hoitoaine ovat omiaan hilseilevälle, ärtyneelle sekä rasvoittuvalle hiuspohjalle. Erityisen hyvä talvikombo siis! 

Less is Moren Neem Scalp Relieve rauhoittava luomushampoo puhdistaa erittäin hellävaraisesti ja ravitsee hiuksia juuresta saakka. Neem Scalp Relieve luomushampoo on kehitty erityisesti ratkaisemaan päänahan ongelmat. Hamppuöljy, neem-uute ja teepuuöljy rauhoittavat herkintäkin ihoa ja palauttavat ihon tasapainon (esim. hilse, tulehdukset, ekseema, kutina tai erittäin rasvoittuva hiuspohja). Kuolleen meren mineraalisuola korjaa hiuspohjan kosteustasapainoa. Rosmariiniöljy elävöittää hiuksia ja antaa niille viehättävän kiillon.

Less is Moren Neem Scalp Relieve rauhoittava hoitoaine on uudistava ja tehokas hoitamaan erityisesti ärtynyttä päänahkaa.  Hoitoaine on todellinen taivaanlahja hilseilevälle, kutisevalle tai erittäin rasvaiselle päänahalle. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja helposti selvitettävät. Valkosavi, rauhoittava hamppuöljy ja neem-uute normalisoivat päänahkaa. Teepuu- ja rosmariiniöljy vähentävät kutinaa, kun taas metsähunaja kosteuttaa hiuksia. Upea yrttinen cocktail toimii myös puhdistavana naamiona normaalille hiuspohjalle, jättäen hiuspohjaan raikkaan tunteen.

 

 

Less is More - VALMISTETTU WIENISSÄ, MAAILMALTA MAAILMALLE.

Less is Moren on kehittänyt Dr. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer yhteistyössä. Suorassa kontaktissa asiakkaiden kanssa, valikoima luomusertifioituja hoito- ja muotoilutuotteita näki päivänvalon, yhdistäen käytännöllisyyden ja yksinkertaisuuden, kauneuden ja terveyden, etiikan ja estetiikan. Kemistin luomat innovatiiviset koostumukset sisältävät ainoastaan luonnollisia raaka-aineita.

Raaka-aineet ovat huolella ja tarkoin valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia, biohajoavia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Puhtaat eteeriset öljyt edesauttavat toimivuutta, hyvinvointia ja mielihyvää.

Sekä session stylistit, että salonkien stylistit, kansainvälinen lehdistö ja asiakkaat ympäri maailman arvostavat Less is Moren palkittuja tuotteita niiden kestävän kehityksen arvomaailman ja ensiluokkaisuutensa johdosta.

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Pese hiukset Less is More Neem Scalp Relieve Shampoolla. Suosittelemme kaksoispesua. Pyyhekuivaa hiukset ja hiero Neem Scalp Relieve hoitoainetta hiuspohjaan (ja hiuksiin). Jos sinulla on erityisen kuivat hiukset, suosittelemme latvoille Lindengloss tai Mallowsmooth -hoitoaineita. Huuhtele hiukset ja pyyhekuivaa. Hiero Phytonutrient Hairroot seerumia kerran päivässä muutama pisara tuotetta päänahkaan tai kohtiin, joista on lähtenyt hiuksia. Älä huuhtele pois. Älä pese hiuksia heti tuotteen käytön jälkeen.