TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Schmidt's

Alumiinittomat deodorantit

Schmidt´sin alumiinittomat, tehokkaat ja innovatiiviset deodorantit ovat liioittelematta mullistaneet käsityksen luonnonkosmetiikan deodoranteista.

Schmidt’sin menestystarina alkoi Portlandissa, USA:ssa, vaatimattomasti perustaja Jaime Schmidtin omasta keittiöstä. Hän oli lopen kyllästynyt alati pettäviin luonnonkosmetiikan deodorantteihin ja päätti lopultakin kehitellä koostumuksen, joka oikeasti toimisi. Hän ei halunnut tinkiä tehokkuudesta vaan etsi ja kokeili itsepintaisesti erilaisia yhdistelmiä, joilla saisi luonnonmukaisin keinoin saavutettua visionsa. Kun Jaime viimein näytti uutta mm. ruokasoodaan ja nuolijuuripuuteriin nojautuvaa koostumusta muille, alkoi sana sen tehokkuudesta levitä räjähdysmäisesti.

Nämä 100 % luonnolliset, voidemaiset ja alumiinittomat deodorantit ovat monen mielestä syrjäyttäneet tyystin jopa synteettiset kilpailijansa! Monet julkisuuden henkilöt, kuten Alicia Silverstone, vannovat Schmidt’sin alumiinittomien deodoranttien nimeen. Dödöä on saatavilla niin stickinä kuin matkakokoisena versiona.  Schmidt’s deodorantit ovat tunnettuja myös ainutlaatuisista tuoksuyhdistelmistään.

Herkkäihoisille suosittelemme Schmidt’s Sensivite -tuotteita.

Huom! Stick ja matkakokoisilla deodoranteilla on keskenään hieman erilainen koostumus ja inci. Stick deodorantit ovat suorituskyvyltään hieman tehokkaampia kuin matkakokoiset versiot.

Laskeva
     
2 tuote(tta)
Laskeva
     
2 tuote(tta)