TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

The Ohm Collection

The Ohm Collection

 

The Ohm Collection on hollantilainen brändi, joka koostuu pääosassa ryhmästä nuoria pioneereja, jotka rakastavat luoda toimivia tuotteita. Kauniit ja toimivat tuotteet, joista hyötyvät sekä ihmiset, että luonto. The Ohm Collection on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan Deo Dorantista. Kaikkein tehokkain saatavilla oleva luonnonkosmetiikan deodorantti, jauhemaisessa muodossa! Deo Dorant tuotteisiin on valittu kaikkein ainutlaatuisimmat ja korkelaatuisimmat eteeriset öljyt, joiden ansiosta Deo Dorant suojaa upealta tuoksuvaa kehoasi, samalla säilyttäen sen uskomattoman raikkaana. 

Kesällä 2018 The Ohm Collection on lanseerannut huikeaan suosioon nousseiden jauhemaisten deodoranttien rinnalle voidemaiset "creme" deodorantit. Viisi eri tuoksuvaihtoehtoa, jotka pitävät sinut sensuellin tuoksuisena pitkään. Voidemaiset deodorantit on luotu muistuttamaan vartaloemulsiota ja ravitsemaan kainaloidesi ihoa.

Lue lisää The Ohm Collection deodoranteista ja tiimimme jäsenien kommentit omasta kokeilustaan Rakkaudesta Luonnonkosmetiikkaan -blogistamme: Paras Alumiiniton Deodorantti

The Ohm Collectionin valikoimaan kuuluu deodoranttien lisäksi upeita aurinkovoiteita. 100% luonnollista ja turvallista.

 

 

Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 27
Laskeva
     
Tuotteet 1-20 / 27