TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Fresh Cosmetics - Palasaippua Bravo

Uoga Uoga Fresh Cosmetics - Palasaippua "Bravo!"

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU138

Brändi: Uoga Uoga

Luonnollinen puhdistava saippua katajanmarjaöljyllä ja hiilellä. Sopii kasvoille ja vartalolle. Uoga Uogan palasaippuat ovat saajaansa ilahduttavia viemisiä ystäville, naapureille, tupareihin, päiväkodin tädeille, you name it!

Uoga Uogan Fresh Cosmetics on aidosti tuoretta kosmetiikkaa, joiden tuoksumaailma on jotain aivan uskomatonta! Raikkaan pirskahtelevaa minttua, juuri paahdetun kahvin tuoksua, kesäisen makeaa mansikkaa. Sanat eivät riitä kuvaamaan miten nautinnollista ihonhoito on Uoga Uogan Fresh Cosmetics - ihonhoitotuotteilla. Me Greenlips Beautylla olemme rakastuneet näihin ihaniin luonnonkosmetiikan helmiin.  

Uoga Uoga Fresh Cosmetics tuotteilla on vähintään vuoden säilyvyysaika kun ne lähtevät Uoga Uogan tuotantotiloista, jossa tuotteet tehdään pienissä erissä meille käsin. Me Greenlips Beautylla lupaamme tuotteille käyttöaikaa vähintään 4 kk. 

Koko 100g

(5,95 €/kpl, 59,5 €/kg) 

 

 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics - Palasaippua Bravo!

Bambun hiilellä koristaa minkä tahansa kylpyhuoneen, mutta väri ei ole se kaikkein tärkein asia. Bambuhiili puhdistaa ihohuokoset ja tasoittaa ihon sävyä, joten voit käyttää tätä saippuaa sekä käsille, että kasvoillesi.

Hienovaraisen katajan ja appelsiinin tuoksun vuoksi siitä pitävät sekä naiset, että miehet. Loistava lahja heille, joita haluat ylistää tai rohkaista.

 

Saippua on vain saippuaa?

Vai onko? Jos ajattelet asiaa tarkemmin, käytät saippuaa ihan kokoajan! Etkä vain voi elää ilman sitä…Kun tulet töistä kotiin ja alat valmistamaan päivällistä, kun leikit jännittäviä leikkejä lastesi kanssa, kun keräät kirsikan siemeniä kirsikoista tehdäksesi herkullista hilloa, kun keräät lempiyrttejäsi, tarvitse aina saippuan!

Saippuan ei tarvitse olla vain saippuaa. Sen täytyy olla hyvälaatuista. Sen tarvitsee olla hyväntuoksuista. Ja kaunista! On tärkeää, että saippua ei kuivata ihoasi, ja tämän tähden Uoga Uoga saippuassa käytetään ainoastaan luonnollista oliivi, kookos-, shea-, auringonkukka- ja risiiniöljyjä. Uoga Uoga valmistaa saippuat kylmämenetelmällä, jonka aikana saippua kypsyy vähintään kuukauden säilyttääkseen hyvät ominaisuutensa. Tämän vuoksi saippuan vaikutus ihoon on mieto. Saippuoiden tuoksuissa käytetään yksinomaan eteeristen öljyjen yhdistelmiä, jotta voit tutustua luonnollisten tuoksujen aitouteen ja ymmärtää miten synteettiset tuoksut ovat liian voimakkaita ja aggressiivia nenällemme.

 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics

Uoga Uogan Fresh Cosmetics on luonnollista, aitoa, käsintehtyä ja aina tuoretta. Uoga Uoga valitsee ainoastaan korkealuokkaisimpia raaka-aineita: luonnollisia, prosessoimattomia öljyjä, marja-uutteita, savia, kukkaisvesiä, liettualaista hunajaa ja yrttejä, sekä luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Tuotteissa käytetään ainoastaan muutamia mietoja säilöntäaineita, joita sallitaan luonnonkosmetiikassa käyttää. Tiesitkö, että kun ostat tuotteen, voi olla että se on juuri muutamia viikkoja sitten valmistettu? Tuotteissa on pääsääntöisesti vain vuosi käyttöikää valmistuksesta, joka on aika lyhyt, mutta se on ehdottomasti sen arvoista!

Miten Uoga Uoga on saanut tuotteisiinsa näin herkullisen tuoksumaailman? Uoga Uoga käyttää raffinoimattomia öljyjä aina, kun mahdollista. Raffinointi on puhdistusprosessi, joka heikentää raaka-aineen tuoksua ja ominaisuuksia. Käyttämällä raffinoimattomia öljyjä yhdessä aitojen ja upeiden marjauutteiden kanssa on tuoksuista saatu harvinaisen upeita ja tuoreita. 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics tuotteilla on vähintään vuoden säilyvyysaika kun ne lähtevät Uoga Uogan tuotantotiloista, jossa tuotteet tehdään pienissä erissä meille käsin. Me Greenlips Beautylla lupaamme tuotteille käyttöaikaa vähintään 4 kk. 

 

 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Huomio! Saippua liukenee veteen, joten on suositeltavaa pitää saippuaa kuivana käytön jälkeen. Vältä saippuan joutumista silmiin.

 

Sodium Olivate (saponi`icated olive oil), Sodium Cocoate (saponi`icated coconut oil), Sodium Shea Butterate (saponi`icated shea oil), Sodium Sun`lowerate (saponi`icated sun`lower oil), Sodium Ricinoleate (saponi`icated castor oil), Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil (sweet orange peel oil), Juniperus Communis Fruit Oil, Titanium Dioxide, Bamboo Charcoal Powder, Limonene*. *Naturally occuring in essential oils.