TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga uoga mineraalimeikkipohja testisetti

Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja Testisetti 1 (sis.sivellin) - Light

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU039

Brändi: Uoga Uoga

Tähän mineraalimeikkipohja testisettiin kuuluu Uoga Uogan 3 eri sävyistä minikokoista (0,7g) vaaleaa meikkipohjaa ja meikkipohjasivellin. Tämän setin avulla pääset testaamaan ja löytämään itsellesi sopivan sävyn Uoga Uogan mineraalimeikkipohjista.

Light-settiin kuuluu sävyt Never Sleeping Beauty 631, Champagne 632 ja Petals of Sakura 633.

Uoga Uogan mineraalimeikkipohjat suojaavat tutkitusti auringolta. Kaikissa meikkipohjissa vahvistettu SPF15.

Mineraalimeikkipohja testisetti 1 - Light

Tähän Uoga Uogan mineraalimeikkipohja testisettiin kuuluu 3kpl minikokoisia (0,7g) mineraalimeikkipohjia ja meikkipohjasivellin. Tämän setin avulla voit testata ja löytää itsellesi oikean sävyn Uoga Uogan mineraalimeikkipohjista. Light-settiin kuuluu sävyt Never Sleeping Beauty 631, Champagne 632 ja Petals of Sakura 633. Settejä löytyy kolme erilaista: Light, Medium ja Dark.

Uoga Uogan mineraalimeikkipohja on valmistettu luonnonmineraaleista ja rikastettu meripihkan jauheella, mitä on perinteisesti käytetty liettualaisessa kosmetiikassa sen terveydellisten hyötyjen vuoksi. Uoga uogan mineraalimeikkipohja on kehitetty luomaan erityisen kevyttä ja luonnollisen näköistä jälkeä. Se perustuu kiiltävään mineraaliin, joka heijastaa valoa ja saa ihonvärin näyttämään tasaisemmalta. Puuteri auttaa rauhoittamaan ihon rasvoittuvuutta ja tekee iholle mattaefektin. Se ei tuki ihohuokosia, jolloin ihosi saa hengitettyä vapaasti. Meripihka ja sinkki yhdistettynä ehkäisevät tulehduksia, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja auttavat parantumisprosessia. Titaanidioksidi suojaa UV-säteilyltä.

Sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja sekaiholle. 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

Loppu varastosta

13,95 €

Uoga Uoga - Kasvovesi - PSHHT!

Loppu varastosta

16,95 €

Uoga Uoga Sävyttävä Päivävoide Glow

3 Arvostelu(a) "Uoga Uoga Mineraalimeikkipohja Testisetti 1 (sis.sivellin) - Light"

 1. Kätevä tapa testata värin sopivuus

  kirjoittanut Johanna pvm 07 Mon, 2019

  Löysin sävyni näiden testipurkkien ansiosta. Kiva, kun tuotetta oli purkeissa riittävästi, että pystyi testaamaan useampana päivänä eri sävyjä ennen kuin päätyi sopivampaan vaihtoehtoon.

 2. Riittoisa testisetti

  kirjoittanut Sarianna pvm 05 Wed, 2019

  Helppo setti värissävyjen testaukseen! Näillä meikkaa pitkään, vaaleammat sävyt sopii talvi-iholle ja tummepi päivettyneelle kesäiholle. Pienet rasiat ovat käteviä myös reissussa tai juhlalaukussa. Sivellin on mahtava ja laadukas!

 3. Kätevä apu oikean sävyn valintaan

  kirjoittanut Laura pvm 05 Tue, 2019

  Helpottaa oikean sävyn valintaa. Helppo valita oikea sävy tai sävysekoitukset. Miinusta heppoisesta siveltimestä, pää irtoaa usein. Menee paikalleen painamalla, mutta ei kovin kestävä.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Levitä kasvoille Uoga Uogan meikkipohjasiveltimen kanssa.

Mineraalimeikkipohja: Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Allantoin, Amber Powder, Oryza Sativa (rice) Powder, Silica, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499.