TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Retractable Lip Brush - Huulipunasivellin

Uoga Uoga Retractable Lip Brush - Huulipunasivellin

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU058

Brändi: Uoga Uoga

Uoga Uogan huulipunasivellin sopii erinomaisesti lip&cheeks tuotteiden levitykseen huulille. Käy myös silmämeikin levitykseen. Huulipunasiveltimessä on sisäänvedettävä mekanismi, joten se on kätevä ottaa laukkuun mukaan.

Huulipunasivellin - Kauniit ja virheettömät huulet

Uoga Uogan huulipunasivellin korostaa huultesi luontaista kauneutta. Se on miellyttävä käyttää ja tekee tasaista jälkeä. Voit myös käyttää sitä ääriviivojen piirtämiseen. Sivellin on sisäänvedettävä, joten voit ottaa sen helposti mukaasi.

Huulipunasivellin on valmistettu keinotekoisista karvoista, joten eläimiä ei ole vahingoitettu siveltimen valmistusprosessissa. Keinotekoisessa karvassa on vahvempi vastustuskyky bakteereita ja likaa vastaan ja sillä on myös pienempi todennäköisyys aiheuttaa allergisia reaktioita. Pesemällä huulipunasiveltimen säännöllisesti kasvipohjaisella saippualla ( Dr. Bronner's teepuu palasaippua on loistava siveltimien pesuun), pidennät siveltimen käyttöikää. 

Nauti virheettömistä huulistasi!

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

Loppu varastosta

13,95 €

Uoga Uoga - Kasvovesi - PSHHT!

Loppu varastosta

16,95 €

Uoga Uoga Sävyttävä Päivävoide Glow

4 Arvostelu(a) "Uoga Uoga Retractable Lip Brush - Huulipunasivellin"

 1. Ajaa asiansa

  kirjoittanut Mari pvm 04 Tue, 2018

  Plussaa toimivasta kotelosta, mutta harjasosa voisi olla pehmeämpi.

 2. Toimiva ja edullinen

  kirjoittanut Sarianna pvm 03 Mon, 2017

  Käytän päivittäin huulipunan levitykseen. Olen kokenut huulipunan levityksen tämän siveltimen kanssa helpoksi. Kätevä myös reissussa "kotelonsa" vuoksi, ei sotke paikkoja. Edullinen ja hyvä.

 3. Todella kiva Lip&Cheek tuotteen kanssa

  kirjoittanut Maija pvm 03 Mon, 2017

  Tämä on aivan huippu huulipunasivellin koska pysyy puhtaana myös reissussa. Napakka sivellin on myös pieni. Olen tykännyt paljon.

 4. Heppoinen sivellin

  kirjoittanut Kristiina pvm 01 Tue, 2017

  Ostin tämän pariksi Uoga Uogan voidemaiselle silmärajausvärille. Väri oli aivan liian kuiva, mutta ei sivellinkään oikein vakuuttanut. Harjakset ovat liian lepsut eikä niitä ole leikattu kunnolla muotoon, eli kovin selkeää rajausta ei saa aikaan. Harjakset eivät ole kovin korkealaatuista materiaalia, no hintakin on kyllä halpa :-).

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Poista korkki ja aseta se siveltimen pohjaan. Työntäessä korkin siveltimen pohjaan, tulee huulisivellin esiin. Hahmottele värillä ensin ääriviivat ja sen jälkeen värjää huulesi. Sivellintä voi käyttää myös silmien rajaukseen. Kasta sivellin Uoga Uoga rajausväriin ja piirrä aistikas raja.