TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Roll-On Epäpuhtauksille Happy Rocket

Uoga Uoga Roll-On Epäpuhtauksille Happy Rocket

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU233

Brändi: Uoga Uoga

Haluatko eroon näpyistä? Puhdistava öljysekoitus kätevällä roll-onilla on näppärä täsmätuote finneille. Sopii epäpuhtaalle, rasvaiselle, seka- ja ongelmaiholle. 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics tuotteilla on vähintään vuoden säilyvyysaika kun ne lähtevät Uoga Uogan tuotantotiloista, jossa tuotteet tehdään pienissä erissä meille käsin. Me Greenlips Beautylla lupaamme tuotteille käyttöaikaa vähintään 4 kk. 

Koko 10ml

(13,95 €/kpl, 1395 €/l)

Uoga Uoga Happy Rocket Roll-on Finneille Ja Epäpuhtauksille

 

Tällaista tuotetta olemme kaivanneet pitkään! Helppo ja nopea täsmätuote epäpuhtauksien nitistämiseksi. Puhdistava, ainutlaatuinen öljysekoitus sisältää teepuu- ja tamanuöljyä. Teepuuöljy estää tulehduksen, bakteerien ja epäpuhtauksien leviämistä akneiholla. Harvinainen tamanuöljy on arvostettu uudistavien ja ihohuokosia pienentävien ominaisuuksiensa ansiosta. Tuote on tarkoitettu akneihon hoitoon ja virkistämiseen paikallisesti. Tuote on COSMOS Organic -sertifoitu. 

 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics

Uoga Uogan Fresh Cosmetics on luonnollista, aitoa, käsintehtyä ja aina tuoretta. Uoga Uoga valitsee ainoastaan korkealuokkaisimpia raaka-aineita: luonnollisia, prosessoimattomia öljyjä, marja-uutteita, savia, kukkaisvesiä, liettualaista hunajaa ja yrttejä, sekä luomulaatuisia eteerisiä öljyjä. Tuotteissa käytetään ainoastaan muutamia mietoja säilöntäaineita, joita sallitaan luonnonkosmetiikassa käyttää. Tiesitkö, että kun ostat tuotteen, voi olla että se on juuri muutamia viikkoja sitten valmistettu? Tuotteissa on pääsääntöisesti vain vuosi käyttöikää valmistuksesta, joka on aika lyhyt, mutta se on ehdottomasti sen arvoista!

Miten Uoga Uoga on saanut tuotteisiinsa näin herkullisen tuoksumaailman? Uoga Uoga käyttää raffinoimattomia öljyjä aina, kun mahdollista. Raffinointi on puhdistusprosessi, joka heikentää raaka-aineen tuoksua ja ominaisuuksia. Käyttämällä raffinoimattomia öljyjä yhdessä aitojen ja upeiden marjauutteiden kanssa on tuoksuista saatu harvinaisen upeita ja tuoreita. 

Uoga Uoga Fresh Cosmetics tuotteilla on vähintään vuoden säilyvyysaika kun ne lähtevät Uoga Uogan tuotantotiloista, jossa tuotteet tehdään pienissä erissä meille käsin. Me Greenlips Beautylla lupaamme tuotteille käyttöaikaa vähintään 4 kk.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

Loppu varastosta

13,95 €

Uoga Uoga - Kasvovesi - PSHHT!

Loppu varastosta

16,95 €

Uoga Uoga Sävyttävä Päivävoide Glow

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Levitä öljysekoitus ihon ongelma-alueille desinfioimaan ja tukemaan ihon paranemisprosessia. Ravista kevyesti ennen käyttöä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä yhdessä Uoga Uoga Tea-Tree sarjan tuotteiden kanssa.

Calophyllum Inophyllum (tamanu) Oil*, Melaleuca Alternifolia (tea tree) Leaf Oil*, Limonene**, Isoeugenol**.

100% raaka-aineista on luonnollista alkuperää.
100% raaka-aineista luomusertifioitu.
*Luomusertifioitu raaka-aine.
** saatu luonnollisista eteerisistä öljyistä