TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Tarinamme

Tarinamme - Greenlips Beauty

 

Greenlips Beauty on suomalainen Turussa sijaitseva yritys, joka on toiminut vuodesta 2010.

Me Greenlips Beautyllä teemme työtä paremman maailman puolesta. Tämä voi kuulostaa kornilta, mutta se on rehellinen lähtökohtamme joka asiaan. Kosmetiikkamarkkinat ovat valtavat ja kosmetiikkateollisuus on samalla yksi epäeettisimmista ja ympäristöämme tuhoavimmista teollisuuden aloista. Tähän 77 biljoonan (Eurooppa 2016) teollisuudenalaan vaikuttaminen ja muokkaaminen reilummaksi, ekologisemmaksi sekä eettisemmäksi on meidän syy tehdä työtämmeUskomme, että parempi maailma saavutetaan tekemällä oikein niitä pieniä jokapäiväisiä valintoja, jotka tukevat maapallomme hyvinvointia. Yhden ei tarvitse muuttaa kaikkea, mutta kun kaikki muuttavat vähän, on muutos jo käsissämme. Työssämme tärkeimpiä arvoja on kunnioitus ihmisiä, eläimiä ja luontoa kohtaan. Kaikessa toiminnassamme pyrimme toimimaan rehellisesti, läpinäkyvästi ja eettisesti.

 

Ajatus Greenlips Beautyn perustamisesta syntyi vuonna 2009, kun yrityksen perustaja ja omistaja Sharon jäi äitiyslomalle esikoisensa synnyttyä. Lapsen odottaminen sai Sharonin kiinnittämään huomiota käyttämiinsä hyvinvointituotteisiin, sillä valinnat eivät enää koskeneetkaan ainoastaan häntä itseään. Päällimmäisenä ajatuksena oli, ovatko tuotteet turvallisia? Myös ajatus siitä millaisen maailman jätämme tuleville sukupolville, tuli Sharonille merkitykselliseksi. Tämä huoli oman lapsen ja ympäristön hyvinvoinnista johti siihen, että Sharon alkoi tutkia käyttämiensä tuotteiden ainesosaluetteloita ja niiden vaikutuksia meidän ihoomme, kehoomme ja ympäristöömme. Järkyttyneenä monista löydöistään hän alkoi systemaattisesti etsiä tuotteita, jotka olisivat turvallisia ja hyvinvointia tukevia. Syntyi ajatus luonnonkosmetiikkaputiikista, jossa kaikki tuotteet olisivat varmasti testattuja, turvallisia ja toimivia, unohtamatta ekologisuutta ja eettisyyttä. Vuonna 2010 luonnonkosmetiikka oli Suomen markkinoilla vielä hyvin uusi ja tuntematon asia. Suomen ensimmäinen luonnonkosmetiikan myyntiin erikoistunut putiikki avattiin marraskuussa 2010 ja sieltä alkoi Greenlips Beautyn tarina.

 

Olemme edelleen tänä päivänä suomalainen yritys. Yrityksen työntekijöinä on laaja joukko ihania, aitoja ja taitavia naisia joiden arvomaailma yhdistyy yrityksen ajatusten kanssa. Haluamme toimia asiakkaillemme turvallisena, luotettavana ja ammattitaitoisena luonnonkosmetiikan verkkokauppana ja putiikkina, jonka toimintaa ohjaa asiakaslähtöinen ajattelutapa. Myymämme tuotteet ja palvelut ovat tarkoin valikoituja, koska meille on tärkeää korkea laatu sekä asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja kasvamaan niin työntekijöinä, työyhteisönä kuin yrityksenä. Maailmanparantaminen voi alkaa sinusta, anna hyvän kiertää!

 

> Miksi tilata meiltä?

> Turun Luonnonkosmetiikka Putiikki

> Turun Ekokampaamo