TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Greenlips Beautyn tietosuojaseloste

Luottamuksesi on meille tärkeää, ja haluamme olla avoimia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Greenlips Beauty noudattaa 25. toukokuuta 2018 voimaan tulevan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) sisältämiä henkilötietojen suojaamista koskevia sääntöjä.

Tämä on Greenlips Beautyn henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 17.5.2018.

 

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Greenlips Beauty / Greenlips Finland Oy
Y-tunnus 2362292-9
Kalevantie 8, 20520 Turku

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Greenlips Finland Oy / Sharon Forbes
Kalevantie 8, 20520 Turku
sharon@greenlipsbeauty.com

 

Greenlips Beautyn ylläpitämät henkilörekisterit

Greenlips Beauty ylläpitää henkilörekisteriä verkkokauppa-asiakkaistaan (verkkokaupan asiakasrekisteri), putiikki asiakkaistaan (putiikin asiakasrekisteri), jäsenistään (jäsenrekisteri) sekä jäsenkirjeen tilaajista (markkinointirekisteri). Greenlips Beauty huolehtii rekisterinpitäjän velvollisuuksista näitä rekistereitä koskien.

 

Mihin käytämme kerättyjä tietoja?

Käytämme antamiasi tietoja toimiaksemme, parantaaksemme, ymmärtääksemme, muokataksemme, tukeaksemme ja markkinoidaksemme palveluitamme.

Keräämme tietojasi voidaksemme:

  • välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • toimittaa tilauksesi
  • periä sinulta maksu
  • asiakassuhteen ylläpito
  • olla yhteydessä asiakkaisiimme
  • asiakastuki
  • markkinointi
  • analysoida ostokäyttäytymistä
  • kehittää verkkosivustoa, maksutapoja ja maksuprosesseja
  • mielipide- tai markkinatutkimus
  • parantaaksemme palveluitamme
  • täyttää kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • lähettää tarjouksia ja tietoa jäsenkirjeissä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on joko henkilön suostumus (esimerkiksi jäsenkirjeen tilaus) tai rekisterinpitäjän oikeutettu etu edellä luetelluin perustein.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Mitä henkilötietoja keräämämme?

Tallennamme seuraavia henkilötietojasi:

  • Yhteystiedot kuten etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, ja rekisteröitymistiedot (käyttäjätunnus ja salasanan tiiviste). Yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.
  • Asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten tuote- ja tilaustiedot, niiden muutokset, jäsentaso, jäsenpisteiden tila ja käyttöhistoria, laskutustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot.
  • IP-osoite.
  • Mahdollinen suostumus Greenlips Beauty:n jäsenkirjeen lähettämiseen.
  • Käytetty maksutapa.
  • Mahdolliset muut suostumuksellasi kerätyt tiedot kuten valokuva ja sukupuoli.

Jos rekisteröidyt Greenlips Beautyn jäseneksi, tietojasi säilytetään, kunnes irtisanot jäsenyyden. Voit irtisanoa jäsenyyden koska tahansa. Jos et rekisteröidy jäseneksi, henkilötietojasi säilytetään sen ajan, joka on tarpeen lainsäädännön noudattamiseksi.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

  • Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei
  • Kuluttajakauppaa koskevien vastuiden täyttäminen
  • Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme
  • Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi.

 

Miten keräämme henkilötietoja?

Saamme henkilökohtaisia tietojasi kahdella tavalla: ilmoitat ne itse meille tai me keräämme niitä käyttäessäsi palvelujamme.

Tiedot, jotka ilmoitat meille itse

Tallennamme meille verkkokaupan tilauslomakkeella, jäsenlomakkeella, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, chatissa tai putiikin asiakastapaamisissa ilmoittamasi henkilötiedot, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua. Tallennettavat tiedot saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään. Niille, jotka ovat valinneet ja vahvistaneet jäsenkirjeemme tilauksen lähetämme tarjouksia ja luonnonkosmetiikka inspiraatiota sisältäviä jäsenkirjeitä. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenkirjeemme tilauksen klikkaamalla kirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@greenlipsbeauty.com).

Tiedot, jotka saamme käyttäessäsi palveluitamme

Jotkut tiedoista saamme jo silloin, kun vierailet verkkopalvelussamme.

 

Ketkä saavat henkilötietosi käyttöönsä?

Jaamme henkilötietojasi toimijoille, jotka käsittelevät henkilötietoja meidän toimeksiannostamme, nk. henkilötietojen käsittelijät. Käyttämämme kolmannet osapuolet myös noudattavat GDPR:n vaatimuksia. Luovutamme henkilötietojasi seuraaville tahoille:

  • IT-järjestelmien toimittajille sekä niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille. Kyseiset yritykset tarjoavat Greenlips Beautylle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.
  • Maksuja käsitteleville yhteistyökumppaneillemme. Käytämme Greenlips Beautyn asiakkaiden suorittamien maksujen käsittelyyn toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan täysin turvallisia maksupalveluja.
  • Asiakaspalvelumme käyttämien asiankäsittely-/chattijärjestelmien toimittajille voidaksemme antaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua.
  • Yhteistyökumppaneille, jotka huolehtivat tilausten toimittamisesta ja mahdollisista palautuksista.

 

Käyttöanalyysi 

Google Analytics

Greenlipsbeauty.com käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google Inc. -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), lyhyesti Google, verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää tekstitiedostoja, ns. evästeitä. Evästeet tallennetaan tietokoneeseesi ja ne rekisteröivät tiedot siitä, miten käytät verkkosivustoamme.

Nämä tiedot välitetään Yhdysvaltoihin Google-palvelimeen tallennettaviksi. Tällä verkkosivustolla on aktivoitu IP-anonymisointi, ts. Google lyhentää etukäteen IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaiden tai muiden Euroopan talousalueen sopimusmaiden piirissä. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite välitetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Google laatii näiden tietojen avulla Greenlips Beautylle arvioita ja raportteja verkkosivuston käytöstä ja tapahtumista ja toimittaa niiden pohjalta muita verkkosivuston käyttöön ja internetin käyttöön liittyviä palveluita Greenlips Beautylle. Tässä on kyse varsinkin tuotemainontaan liittyvistä toiminnoista, kuten demograafisten tekijöiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisia palveluita koskevista Google Analytics -raporteista. Demograafisten tekijöiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaisia palveluita koskevissa Google Analytics -raporteissa käytetään Googlen keräämiä tietoja ja kolmansien palveluntarjoajien vierailijatietoja (esimerkiksi ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet), jotka se on saanut kiinnostuksen kohteisiin liittyvän mainonnan kautta. Google välittää nämä tiedot tarvittaessa myös kolmansille osapuolille, jos laki edellyttää tätä tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen toimeksiannosta. Google Analytics -palvelun puitteissa selaimesi välittämää IP-osoitetta ei liitetä Googlen muihin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön ja tallentamisen selainohjelmistosi vastaavalla asetuksella. Muista, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja koko laajuudessaan. Voit myös estää evästeen laatimien ja verkkosivuston käyttöä koskevien tietojesi (mukaan lukien IP-osoitteesi) antamisen Googlelle sekä näiden tietojen käsittelyn Googlen taholta. Sitä varten sinun täytyy ladata ja asentaa alla olevan linkin kautta selainliitännäinen: Selainlisäosa Google Analytics -palvelun deaktivointiin Mobiililaitteiden selaimissa tai vaihtoehtona selainlisäosalle, klikkaa tätä Link, kun haluat vastedes estää Google Analytics -palvelun tiedonkeräämisen tämän verkkosivuston sisällä. Tällöin laitteeseesi tallennetaan Opt-Out-eväste. Kun poistat evästeet, sinun täytyy klikata tätä linkkiä uudelleen. Googlen määräyksiä koskevat lisätiedot ovat nettiosoitteessa www.google.com/policies/privacy/

Lue lisää evästeistä ja asetusten muuttamisesta: https://greenlipsbeauty.com/cookies-disclaimer/

 

Remarketing

Google Tag Manager

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc. -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) Google Tag Manageria. Google Tag Manageria käytetään verkkosivuston tagien (tunnusten) hallinnointiin käyttöpinnalla. Google Tag Manageria käytettäessä ei tallenneta evästeitä eikä kerätä henkilökohtaisia tietoja. Tämä työkalu aktivoi muita tageja, jotka keräävät tietyissä tapauksissa tietoja. Google Tag Manager ei käytä näitä tietoja. Mikäli olet tehnyt deaktivoinnin toimialue- tai evästetasolla, tämä jää voimaan kaikille seurantatageille, jotka on toteutettu Google Tag Managerilla.

 

Google AdWords Remarketing

Tämä verkkosivusto käyttää Google Inc. -yhtiön (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) Google AdWords Remarketing -toimintoa. Google AdWords Remarketing -teknologia antaa meille mahdollisuuden tehdä kohdennettua mainontaa Google Partner -verkon sivuilla niille käyttäjille, jotka ovat vierailleet verkkosivustollamme ja osoittaneet kiinnostusta tarjontaamme. Tätä varten sivustoomme kohdistuvan vierailun yhteydessä tallennetaan eväste, jotta käyttäjä tunnistetaan uudelleen hänen vieraillessaan mainontakumppanimme sivulla. Tämän lisäksi käyttäjän toiminta voidaan analysoida ja käyttää sen perusteella saatuja tuloksia myöhemmin kohdennettuihin tuotesuositteluihin ja kiinnostukseen pohjautuvaan mainontaan. Evästeeseen tallennettuja tietoja ei liitetä muihin käyttäjäprofiiliin kuuluviin henkilökohtaisiin tietoihin. Käyttämällä tätä verkkosivustoa annat suostumuksesi sille, että Google saa käsitellä sinusta kerättyjä tietoja edellä kuvatulla tavalla ja edellä mainittuun tarkoitukseen. Voit deaktivoida Googlen harjoittaman evästeiden käytön. Avaa sitä varten sivu www.google.com/privacy/ads ja paina "opt-out"-painiketta. Vaihtoehtoisesti voit deaktivoida kolmansien palveluntarjoajien harjoittaman evästeiden käytön. Avaa sitä varten verkkomainontayhdistyksen deaktivointisivu www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. Muista, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja koko laajuudessaan. Googlen määräyksiä koskevat lisätiedot ovat osoitteessa www.google.com/policies/privacy/.

 

Facebook Remarketing / Retargeting

Tämä verkkosivusto käyttää sosiaaliseen mediaan kuuluvan Facebookin, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, Remarketing-tageja. Verkkosivustomme vierailun yhteydessä Remarketing-tagien kautta muodostetaan suora yhteys Facebook-palvelimen ja käyttäjän palvelimen välille. Tämän myötä Facebook-palvelimelle ilmoitetaan, millä verkkosivuillamme käyttäjä on vieraillut IP-osoitteellaan. Facebook kohdentaa nämä tiedot käyttäjän henkilökohtaiseen Facebook-käyttäjätiliin. Nämä tiedot ovat käytettävissämme Facebook-mainontaa varten. Korostamme, ettemme saa verkkosivustojen tarjoajana Facebookilta mitään tietoja välitettyjen tietojen sisällöstä eikä niiden käytöstä. Facebookin harjoittamaa tietojen keräämistä ja käyttöä, tähän liittyviä oikeuksiasi ja yksityisyytesi suojausmahdollisuuksia koskevia lisätietoja saat Facebookin tietosuojaohjeista nettiosoitteesta www.facebook.com/about/privacy/. Jos et halua, että Facebook kohdentaa kerätyt tiedot suoraan Facebook-käyttäjätiliisi, voit deaktivoida Remarketing-toiminnon "Custom Audiences" tästä. Sitä varten sinun on kirjauduttava Facebookiin.

 

Social-Media-Plug-Ins

Käytämme verkkosivustollamme lisäksi seuraavien sosiaalisten verkostojen ohjelmia (Plug-Ins):

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Google+
  • YouTube
  • Pinterest

Kyse on yhdysvaltalaisten yritysten tarjonnasta:

  • Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)
  • Twitter Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA)
  • Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

Plug-In-ohjelmat on merkitty verkkosivustomme puitteissa kyseisten yritysten logoilla tai esimerkiksi sanalla "Tykkään" tai "Suosittele". Kun vierailet verkkosivustomme sellaisella sivulla, joka sisältää tämän kaltaisen Plug-in-ohjelman, selain muodostaa suoran yhteyden kyseisen yhtiön palvelimiin, minkä myötä Plug-in-ohjelman sisältö välitetään selaimellesi, josta se yhdistetään kuvattuun sivuun. Tämän myötä näille yhtiöille välitetään tiedot siitä, että olet vieraillut verkkosivustollamme. Mikäli olet ollut verkkosivustollamme vierailusi aikana henkilökohtaisen käyttäjätilisi kautta kirjautuneena näihin yhtiöihin, ne voivat kohdentaa sivustovierailusi tähän tiliin. Plug-In-ohjelmien piirissä käytävässä keskustelussa (esim. klikkaamalla "Tykkään"-painikkeita tai kirjoittamalla kommentteja) nämä tiedot välitetään suoraan näille yhtiöille, jotka tallentavat tiedot muistiin. Jos haluat estää tällaisen tiedonvälityksen, sinun täytyy ennen verkkosivustollamme vierailua kirjautua ulos kyseisestä tilistä. Näiden yhtiöiden tekemän tiedonkeruun tarkoitus ja laajuus, tietojesi edelleenkäsittely ja käyttö niiden taholta sekä tähän liittyvät oikeutesi ja asetusmahdollisuutesi yksityisyytesi suojaamiseksi kuuluvat tietoihin, jotka voit katsoa näiden yhtiöiden tietosuojaselosteista:

 

Sosiaaliset mediat

Sosiaalisessa mediassa olevilla sivuillamme (Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest) tarjoamme mahdollisuuden yhteydenpitoon kanssamme. Nämä sosiaaliset mediapalvelut keräävät itse henkilökohtaisia tietoja esim. niihin luomasi profiilin tai ns. Social Plug-In -ohjelmien välityksellä, joita toteutetaan kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Jos lähetät meille kyselyn näiden sosiaalisten medioiden kautta, välitämme tiedustelusi edelleen asiaankuuluvalle henkilölle. Tietojasi käytetään vain kysymykseesi vastaamiseen ja niitä ei välitetä kolmansille osapuolille. Kun haluat olla meihin yhteydessä sosiaalisten medioiden välityksellä, sinun täytyy rekisteröityä näihin palveluihin. Tätä varten kulloinkin kyseessä olevan palvelun takana oleva yhtiö mahdollisesti kerää, tallentaa ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi. Me emme voi mitenkään vaikuttaa näiden tietojen lajiin, laajuuteen ja käsittelyyn. Kyse on yhdysvaltalaisten yritysten tarjonnasta:

  • Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)
  • Twitter Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA)
  • Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

 

Henkilötietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Greenlips Beauty sekä yhteistyökumppanimme käsittelemme henkilötietojasi pääasiallisesti EU-/ETA-maissa. Tietoja voidaan kuitenkin siirtää Greenlips Beautyn toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Henkilötietojen suojauksen periaatteet

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Greenlips Beauty huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

Kuinka kauan tallennamme henkilötietojasi?

Emme koskaan käsittele henkilötietojasi kauempaa kuin mitä sovellettavan lain, asetuksen, käytännön tai viranomaispäätöksen mukaan on sallittua. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käsitellään Greenlips Beautyn IT-järjestelmissä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää meitä poistamaan henkilötietosi.

 

Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus tarkistaa rekisteriimme sinusta tallennetut tiedot ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedot korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sinua koskevat henkilötiedot rekisteristämme (”oikeus tulla unohdetuksi”).

Mikäli haluat tarkistaa sinusta tallennetut tiedot, vaatia niihin oikaisua, tai ”tulla unohdetuksi”, pyyntö tulee lähettää meille kirjallisesti. Tarvittaessa meidän tulee pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Vastaamme pyyntöihin EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Jos sinulla on mitään kysyttävää liittyen Greenlips Beautyn tietosuojaan tai henkilötietojen käsittelyyn tai haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi ota yhteyttä Greenlips Beautyn asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@greenlipsbeauty.com