TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Toimitus ja palautus

 

Toimitus

Toimitukset tapahtuvat arkipäivisin maanantaista perjantaihin. Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää.

 

Paketin toimituskulut on 4,90 € / lähetys jos tilauksen kokonaissumma jää alle 100 €. Yli 50 € tilaukset ovat ilman toimituskuluja.

 

Tilauksesi lähetetään Matkahuollon Lähelle-pakettina. On myös mahdollista valita Nouto putiikista -vaihtoehto, jolloin paketti noudetaan itse Turun putiikista (Kalevantie 8, 20320 Turku). Nouto putiikista -tilauksista ei veloiteta toimitusmaksua. Tilauksien toimitusaika on 1-2 päivää. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun tilauksesi on valmiina noudettavissa putiikista. Putiikkimme on avoinna ainoastaan ajanvarauksella, joten varaathan paketin noutoa varten ilmaisen 15 min. shoppailuajan nettiajanvarauksestamme.

 

Matkahuollon Lähellä-paketti

Matkahuollon Lähellä-pakettisi lähetetään sinua lähimpänä olevaan Matkahuollon toimipisteeseen, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski tai muuhun Matkahuollon pakettipisteeseen. Valitset haluamasi noutopisteen tilauksen yhteydessä.

Muista merkitä tilaukseen matkapuhelinnumerosi, jotta saat ilmoituksen tekstiviestillä heti, kun paketti on noudettavissa.

 

Palautus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan kuitenkin, että palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Kosmetiikkatuotteiden sinettien tulee olla ehyitä. Jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut sekä Klarnan laskutuskulut, mikäli olit valinnut maksutavaksi Klarnan.

 

Palautukset tapahtuu Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen. Tuotteen palauttaminen Matkahuollon kautta onnistuu seuraavanlaisesti:

 

1.     Pakkaa tuote tai tuotteet huolellisesti, että se ei likaannu tai vaurioidu kuljetuksen aikana.

2.     Tulosta palautuslomakkeemme tästä ja laita se palautettavan paketin sisään (jos sinulla ei ole tulostinta voit myös lähettää palautuslomakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu |a] greenlipsbeauty.com, otsikoi viesti nimellä ASIAKASPALAUTUS).

3.     Laita palautusosoitteeksi: Greenlips verkkokauppa

                                                  Kalevantie 8

                                                  20520 Turku

4.     Liitä pakkauksen päälle näkyvästi "Palautustunnus 9503495", jotta sinun ei tarvitse maksaa palautuksesta koituvia toimituskuluja.

5.     Voit palauttaa paketin mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen.

6.     Saat palautuspisteeltä/toimipisteeltä palautuskuitin. Muista säilyttää palautuskuitti niin kauan kunnes palautus on käsitelty kokonaisuudessaan.

 

Ilmoitamme palautuksen vastaanottamisesta sähköpostitse. Mahdollinen takaisinmaksu suoritetaan sille tilille mistä olet tilauksen maksanut kahden viikon kuluessa tuotteiden saapumisesta varastollemme. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, palauttamiesi tuotteiden hinta vähennetään suoraan laskusta. Jos olet maksanut ostoksesi Klarna-laskulla ja palautat vain osan tilaamistasi tuotteista, lähetämme sinulle uuden korjatun laskun niistä tuotteista jotka olet pitänyt. Palauttaessasi kaikki tilaamasi tuotteet peruutamme Klarna laskun kokonaisuudessaan.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksiin, palautuksiin / vaihtoihin liittyen, ota yhteyttä asiakaspalvelu |a] greenlipsbeauty.com.