TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

UND GRETEL SPRUSSE Eyebrow Pencil - Kulmakynä

  UND GRETEL SPRUSSE Eyebrow Pencil - Kulmakynä

  Saatavuus: Varastossa

  Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

  Tuotekoodi: UGsprusse01

  Brändi: UND GRETEL

  UND GRETEL SPRUSSE - Kulmakynät ovat yhdistelmä puuterimaisen kulmavärin pehmeyttä ja kulmakarvakynän tarkkuutta. Vaikka kulmistasi olisi yhtenään viuhuvien pinsettien vuoksi tulleetkin liian kapeat, SPRUSSE kulmakynän avulla luot erotellut, tuuheammat ja kauniin muotoiset kulmat. Kokeile yhdessä FROH Kulmakarvageelin kanssa saadaksesi täydelliset kulmat.

  Kulmakynän käyttövideo: SPRUSSE kulmakynä Tutorial

   

  UND GRETEL on high-end värikosmetiikkasarja Berliinistä, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä.

   

  Koko 1,3g
  (26 €/kpl, 20000 €/kg)

  Sertifikaatit:

  Vegaani
  Vegaani
  Vegaani
  -
  • UG Dark Brown 01
  • UG Taupe 03
  • UG Warm Brown 02

   

  * Vaaditut tiedot

  26,00 €

  UND GRETEL SPRUSSE - Kulmakynä 

  Jos silmät ovat sielun peili, niin kauniisti muotoillut kulmakarvat ovat kuin upeat verhot, jotka kehystävät kasvojasi. SPRUSSE kulmakynä on valloittava yhdistelmä puuterimaisen kulmavärin pehmeyttä sekä kulmakarvakynän tarkkuutta. Sen avulla luot erotellut, tuuheammat ja kauniin muotoiset kulmat, vaikka kulmistasi olisi yhtenään viuhuvien pinsettien vuoksi tulleetkin liian kapeat. Saatavilla kolmessa eri sävyssä.

   

  Und Gretel

  Und Gretelin luonnolliset & luomulaatuiset meikit: Täydellinen garderobi kasvoillesi. UND GRETELin sydän sykkii muodille, sielu on kotonaan luonnossa ja mieli lepää Berliinissä. Meitä inspiroi auringonnousu, ensimmäiset vihreät lehdet keväällä ja vaaleanpunainen taivas aivan kuten myös haute couture ja avant garde, joka määrittelee Berliinin tyylin. Kehitämme sävymme yhtä luonnollisesti kuin koostumuksemmekin: markkinointiennusteiden sijaan luotamme Und Gretel perustajan ja meikkitaiteilija Christinan kuvauksissa luomiin editorial-lookkeihin, jotka ennakoivat tulevaa muotia.

  UND GRETELin depyyttikokoelma kuvastaa sitä mitä näemme runwaylla ja Berliinin kaduilla. Kauniisti puettavia, päivittäisiin kauneusrutiineihin käytettäviä luksusmeikkejä, joissa on rohkeita väriräiskeitä ja juuri nyt esillä olevia värejä.

  Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

  Kaikki tämän brändin tuotteet

  1 Arvostelu(a) "UND GRETEL SPRUSSE Eyebrow Pencil - Kulmakynä "

  1. Uusi lemppari!

   kirjoittanut Niina pvm 09 Sun, 2018

   Sävystä nro 3 tuli uusi lemppari! Sopivan tumma ja viileä sävy. Harjasta iso plussa!

  Kirjoita arviointisi

  Arvosana

  lisää SPRUSSE kulmakynää kulmakarvoille ja häivytä epäröimättä rajojen ylitse, jotta saat kulmakarvat näyttämään suuremmilta. Käytä harjaa kammataksesi värin päältä pehmentääksesi ja häivyttääksesi. Luodaksesi tiheämmän, mutta luonnollisen lookin, vedä lyhyitä, hienon hienoja viivoja  väleihin hieman tummemmalla värillä jäljitelläksesi pieniä karvoja. Häivytä harjan kanssa.

  Kulmakynän käyttövideo: SPRUSSE kulmakynä Tutorial

  1 Dark Brown 01
  C10 - 18 Triglycerides, CI 77499, Hydrogenated Vegetable Oil, Talc, CI 77492, CI 77491, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77891, Rhus Succedanea Fruit Cera, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate.

  2 Warm Brown 02
  C10 - 18 Triglycerides, Talc, CI 77492, Hydrogenated Vegetable Oil, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77499, CI 77491, Rhus Succedanea Fruit Cera, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate.

  3 Taupe 03
  C10 - 18 Triglycerides, CI 77499, Talc, CI 77891, Hydrogenated Vegetable Oil, CI 77492, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77491, Rhus Succedanea Fruit Cera, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ascorbyl Palmitate.

  *luomusertifioitu raaka-aine