TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

 UND GRETEL SUNNE Lifting Modellage Powder - Muotoileva Puuteripaletti

  UND GRETEL SUNNE Lifting Modellage Powder - Muotoileva Puuteripaletti

  Saatavuus: Varastossa

  Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

  Tuotekoodi: UGsunne01

  Brändi: UND GRETEL

  UND GRETEL Sunne - Muotoileva Korostus&Varjostus paletti on tuote, joka sisältää täydelliset puuterimaiset tuotteet korostuksiin ja varjostuksiin. Mukana tulee erityisesti varjostuksia ja korostuksia varten muotoiltu sivellin. Kasvojen muotoilu ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa; korosta poskipäitä, tuo kasvoillesi kirkkautta tai auringon suudelmia ja kohota piirteitäsi. Yksi Greenlips Beautyn tiimin ehdoton suosikkituote, aivan unelma!

  Muotoilevan Puuteripaletin käyttövideo: SUNNE Muotoileva Puuteri Tutorial

  UND GRETEL on high-end kosmetiikkasarja Berliinistä, jonka sydän sykkii muodille ja sielu lepää luonnossa. Ylelliset luonnon raaka-aineet ja meikkitaiteilijan vaatimustaso yhdistettynä räiskyvään muodin maailmaan takaavat ammattimaisen suorituskyvyn, ihoa hoitavat koostumukset ja upean väripaletin, jolla työskennellä.


  Koko 13g
  (80,50 €/kpl,  6192,31 €/kg)

  Sertifikaatit:

  Vegaani
  Vegaani
  Vegaani
  -
  • UG Bero
  • UG Leve
  • UG Wide

   

  * Vaaditut tiedot

  80,50 €

  UND GRETEL Muotoileva Puuteripaletti 

  Muotoile kasvosi valoin ja varjoin. Tämä monitoimituote on saanut nimensä auringosta ja sisältää täydelliset puuterimaiset tuotteet korostuksiin ja varjostuksiin. Tämän ihanuuden avulla tuot kasvoillesi kirkkautta, korostat upeita poskipäitäsi, kavennat leukalinjaa, tuot auringon suudelman kasvoillesi tai kohotat piirteitäsi.

  Miten? Levitä vaaleampaa sävyä koko kasvoillesi, luodaksesi kirkkautta ja kuulautta. Sitten levitä tummempaa sävyä poskipäidesi alle, nenänpieliin sekä leuan alareunaan leukalinjaa pitkin korostaaksesi hienovaraisesti piirteitäsi. Pakkauksen mukana on cruelty-free vuohenkarvainen sivellin, jolla saat annosteltua tuotetta juuri sopivasti. Kasvojen muotoilu valoin ja varjoin ei ole koskaan ollut helpompaa. Saatavilla kolmessa eri sävyssä.

  Und Gretel

  Und Gretelin luonnolliset & luomulaatuiset meikit: Täydellinen garderobi kasvoillesi. UND GRETELin sydän sykkii muodille, sielu on kotonaan luonnossa ja mieli lepää Berliinissä. Meitä inspiroi auringonnousu, ensimmäiset vihreät lehdet keväällä ja vaaleanpunainen taivas aivan kuten myös haute couture ja avant garde, joka määrittelee Berliinin tyylin. Kehitämme sävymme yhtä luonnollisesti kuin koostumuksemmekin: markkinointiennusteiden sijaan luotamme Und Gretel perustajan ja meikkitaiteilija Christinan kuvauksissa luomiin editorial-lookkeihin, jotka ennakoivat tulevaa muotia.

  UND GRETELin depyyttikokoelma kuvastaa sitä mitä näemme runwaylla ja Berliinin kaduilla. Kauniisti puettavia, päivittäisiin kauneusrutiineihin käytettäviä luksusmeikkejä, joissa on rohkeita väriräiskeitä ja juuri nyt esillä olevia värejä.

  Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

  Kaikki tämän brändin tuotteet

  4 Arvostelu(a) " UND GRETEL SUNNE Lifting Modellage Powder - Muotoileva Puuteripaletti "

  1. Turvalliset värit

   kirjoittanut Elina pvm 01 Mon, 2019

   Kauniit sävyt, pienet siveltimet ok, mutta parempi isommalla siveltimellä laittaa. Ekologinen rasia!
   Keksin sarjan Karita Tykän Instagram päivityksestä.

  2. Kaksi toimivaa väriä

   kirjoittanut Jasmin pvm 01 Mon, 2019

   Luonnolliset sävyt. Helppo laittaa mukana tulevilla siveltimillä, sävyjen luonnollisuuden vuoksi vaikea laittaa liikaa.

  3. Puuteripalettti

   kirjoittanut Riikka pvm 12 Mon, 2018

   -Ihanat raikkaat sävyt,väri kiinnittyy tasaisesti,pysyy hyvin päivän
   -Helposti hävitettävä pakkaus,hyvät siveltimet

  4. Todella näppärä monitoimituote!

   kirjoittanut Ninni pvm 12 Tue, 2018

   Kaksi tuotetta samassa, pakkauksessa, tähän tykästyin tosi paljon. Parasta tässä tuotteessa:
   + yleensä en ole pikkusiveltimien ystävä, mutta tässä erityisesti lyhyempi harjas asettuu poskiluun alle niin nätisti, että varjostusten teko on superhelppoa
   + mattaiset ja tarpeeksi viileä varjostussävy
   + lopputulos on todella raikas, kauniit sävyt

  Kirjoita arviointisi

  Arvosana

  Wide
  Pidempää sivellintä käyttäen, levitä vaaleaa puuteria laajalle alueelle poskipäille ja kasvoille tasoittaaksesi ihon. Luodaksesi pehmeän, raikkaan lookin, voit käyttää vaaleaa puuteria myös luomilla. Levitä tummempaa sävyä kevyesti poskipäiden alle ja lyhyempää sivellintä apuna käyttäen häivytä varjostusta pitkin pyörivin liikkein luodaksesi illuusion syvyydestä.

  Leve
  Levitä aprikoosin sävyistä puuteria poskipäille poskipunan tapaan luodaksesi pehmeän, raikkaan lookin. Levitä tummempaa sävyä poskipäiden alle ja kasvojen rajoja myötäillen leukaan ja häivytä kevyesti.

  Bero
  Pidempää sivellintä käyttäen, levitä hienostunutta punaruskeaa sävyä laajalle alueelle poskipäille ja kasvoille tasoittaaksesi ihon. Tai käytä bronzerin tyyppisesti poskipäille, ohimoille ja otsan rajoille. Levitä tummempaa puuteria pyörivin liikkein poskipäiden alle ja kasvojen rajoja mukaillen. Tummempaa puuteria varjostukseen käyttäen, SUNNE antaa raikkaan, nuorekkaan muodon.

   

  Muotoilevan Puuteripaletin käyttövideo: SUNNE Muotoileva Puuteri Tutorial