TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Duo Eyebrow Groomer & Brush - Kulmasivellin

Uoga Uoga Duo Eyebrow Groomer & Brush - Kulmasivellin

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU020

Brändi: Uoga Uoga

Kaksipäisellä kulmasiveltimellä saat tehtyä täydelliset kulmat ja kauniit silmänrajaukset.

Kaksipäinen kulmasivellin - Täydelliset kulmat ja silmienrajaukset 

Kaksipäinen Uoga Uoga kulmasivellin saattaa hyvinkin muodostua suosikiksesi. Siveltimen toisella päällä voit siistiä kulmakarvasi ja ripsesi ennen värin levittämistä. Toisessa päässä oleva sivellin auttaa pehmeän mutta tarkan rajauksen luomisessa. Tuotetta voi käyttää kulmakarvojen korostamiseen ja silmänrajaukseen.

Sivellin on valmistettu keinotekoisista karvoista, joten eläimiä ei ole vahingoitettu prosessissa. Keinotekoisessa karvassa on vahvempi vastustuskyky bakteereita ja likaa vastaan ja sillä on myös pienempi todennäköisyys aiheuttaa allergisia reaktioita. Pesemällä huulipunasiveltimen säännöllisesti kasvipohjaisella saippualla ( Dr. Bronner's teepuu palasaippua on loistava siveltimien pesuun), pidennät siveltimen käyttöikää. 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

-58%

Loppu varastosta

Lisää toivelistaan
11,90 €

Uoga Uoga Peitevoide

3 Arvostelu(a) "Uoga Uoga Duo Eyebrow Groomer & Brush - Kulmasivellin"

 1. Hieman parannettavaa

  kirjoittanut Arja pvm 08 Sun, 2017

  Tykästyin siveltimeen heti, mutta toivoisin, että siveltimiä olisi myös hieman lyhyempänä mallina. Mahtuisi pienempään meikkipussiinkin mukaan.

 2. Näppärä sivellin

  kirjoittanut Aino pvm 05 Tue, 2017

  Sivellin levittää värin hyvin "ihoon saakka" eikä vaan läästi sitä kulmakarvoihin. Kivan jäykkä sivellin, mutta silti sopivan pehmeä, tuotetta levittyy aina sopiva määrä. Harja toisessa päässä pehmentää sopivasti siveltimellä tehdyn jäljen ja kampaa kulmat oikeaan asentoon.

 3. Suosikiksi kertaheitolla

  kirjoittanut Emilia pvm 09 Sun, 2016

  Harjapää on todella hyvä käytössä, tällä saa karvat ojennukseen ja levitän tällä jopa välillä suoraan väriä kulmiin kevyesti. Voittaa edeltäjänsä mennen tullen! Toinen pää on napakka ja sillä saa hyvin tehtyä rajauksen.

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Harjaa kulmakarvasi ja silmäripsesi siveltimen groomer-puolella ennen värin levittämistä. Kasta viistopäinen sivellin rajaus- tai luomiväriin. Poista ylimääräinen väri hellästi sivellintä kopauttaen purkin reunaan. Värjää ja muotoile kulmakarvat. Voit käyttää groomeria värin sekoittamiseen. Silmän rajaamiseksi aseta sivellin vinottain ja vedä sitä silmäkulmasta ripsilinjaa pitkin. Tällä siveltimellä voit myös levittää luomivärin silmien ulkokulmaan.