TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Duo Eyeshadow Brush - Kaksipäinen Luomivärisivellin

Uoga Uoga Duo Eyeshadow Brush - Kaksipäinen Luomivärisivellin

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU035

Brändi: Uoga Uoga

Kaksipäisen luomivärisiveltimen avulla toteutat täydellisen silmämeikin. Sopii myös peitevoiteen ja huulipunan levittämiseen

Kaksipäinen luomivärisivellin - Täydellinen silmämeikki

Uoga Uogan kaksipäinen luomivärisivellin on paras keino luomivärin tasaiseen levittämiseen silmäluomillesi. Pienemmällä siveltimellä ehostat silmäreunat helpommin, kun taas leveämmällä voit kerralla ehostaa koko silmäluomen. Tuotetta voi käyttää myös peitevoiteen levittämiseen tai huulten värjäykseen.

Sivellin on valmistettu keinotekoisista karvoista, joten eläimiä ei ole vahingoitettu prosessissa. Keinotekoisessa karvassa on vahvempi vastustuskyky bakteereita ja likaa vastaan ja sillä on myös pienempi todennäköisyys aiheuttaa allergisia reaktioita. Pesemällä huulipunasiveltimen säännöllisesti kasvipohjaisella saippualla ( Dr. Bronner's teepuu palasaippua on loistava siveltimien pesuun), pidennät siveltimen käyttöikää.

Tee silmistäsi säkenöivät!

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

2 Arvostelu(a) "Uoga Uoga Duo Eyeshadow Brush - Kaksipäinen Luomivärisivellin"

  1. Näppärä pikku sivellin

    kirjoittanut Aino pvm 07 Sun, 2017

    Tällä levittää hyvin voidemaisia tuotteita ja mineraaliluomivärejä, varsinkin märkiä, mutta on vaikea häivyttää luomivärejä ainakin omasta mielestäni... on niin "kovat" harjakset.

  2. Napakka sivellin

    kirjoittanut Emilia pvm 09 Sun, 2016

    Sivellin on hintaansa nähden todella laadukas ja kummatkin päät ovat napakoita. Toimii käytössä hyvin ja vaikkei minulta siveltimistä ole paljoakaan kokemusta on tämän siveltimen laatu yllättänyt todella positiivisesti!

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Kasta sivellin luomiväriin ja poista ylimääräinen jauhe hellästi napauttamalla sivellintä purkkiin. Levitä väri luomeen napautusliikkein haluamillesi alueille, jonka jälkeen tasaa siveltimellä silmäsi sisäreunoista ulkoreunoihin. Toista toimenpide intensiivisemmän värin saamiseksi. Pienempi sivellin soveltuu pienten yksityiskohtien piirtämiseen, kun taas isommalla saat peitettyä koko luomen. Sivellin soveltuu myös ihon pienien virheiden peittämiseen.