TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ALE Uoga Uoga Lip&Cheek - Voidemainen Huuli&Poskipuna

Lisää kuvia

ALE Uoga Uoga Lip&Cheek - Voidemainen Huuli&Poskipuna

Saatavuus: Varastossa

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: ALEUUVOIDEMAINENHUULIJAPOSKIPUNA

Brändi: Uoga Uoga

Voidemaisella huuli&poskipunalla saat tehtyä kauniin poski- ja huulimeikin. Todella täyteläiset ja pigmenttirikkaat sävyt levittyvät kauniisti iholle. Sipaise huulille ja hiero poskille matkalla töihin. 

Uoga Uoga Lip&Cheek tuotteet eivät sisällä karmiinia tai synteettisiä pigmenttejä.

(Kuvan kädessä sävyt seuraavassa järjestyksessä alhaalta ylös: Fragile, Apricot, Fire, Tender, Lush,  Passionate, Juicy, Dangerous)

 

Koko 6ml

(14,90 €/kpl, 2483,33 €/kg)

 

 

 

 

 

-
  • Apricot

 

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 14,90 €

Special Price 13,41 €

Voidemainen huuli- ja poskipuna

Huulipunat paljastavat naisen todellisen charmin. Uoga Uoga onkin käyttänyt paljon aikaa omaperäisten huuli- ja poskivärien luomiseen: pehmeästä ruususta ja kevyestä persikasta aina mehukkaaseen kirsikkaan ja viettelevään karhunvatukkaan. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan värin.

Kaikki Uoga Uogan malliston värit ja sävyt on valmistettu puhtaista, luonnollisista mineraaleista, tuoksut ovat peräisin luomulaatuisista öljyistä. Huuli- ja poskivärit ovat rikastettu arganin, jojoban ja vadelman öljyillä ravitsemiseksi ja pehmentämiseksi. Risiiniöljy sekä moringapuun öljyt yhdistettynä luonnonmukaisiin vahoihin suojaavat tuulelta, kylmältä ja auringolta. Jokaisella sävyllä on lähteenä eri marja, täynnä vitamiineja ja hedelmähappoja.

Huulesi ja poskesi eivät jää huomiotta!

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Sipaise kevyesti tuotetta poskille ja hiero. Levitä huulille Uoga Uogan huulipunasiveltimellä tai sormin (tuote säilyy käytössä pidempään pilaantumatta, kun et koske tuotteeseen sormin).

Jokaisella Uoga Uogan Lip&Cheeks sävyllä on oma raaka-ainesisältönsä, jonka saat näkyviin klikkaamalla sävyä. Jokaisessa sävyssä on oma marjauutteensa tai aloe vera-uute, jonka vuoksi raaka-aineluettelot vaihtelevat. Uutteet antavat haluttua sävyä ja tiettyjä hoitavia ominaisuuksia tuotteeseen.