TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Uoga Uoga Mineraaliposkipuna That Real Rose

Uoga Uoga Mineraaliposkipuna - That Real Rose

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: UU071

Brändi: Uoga Uoga

Mineraaliposkipuna - raikas ja mattainen 

Uoga Uoga mineraaliposkipuna on tehty luonnonmineraaleista ja rikastettu meripihkan jauheella, mitä on perinteisesti käytetty liettualaisessa kosmetiikassa sen terveydellisten hyötyjen vuoksi. Mineraaliposkipuna on kehitetty luomaan erityisen kevyttä ja luonnollisen näköistä jälkeä. Se perustuu kiiltävään mineraaliin, joka heijastaa valoa ja saa ihonvärin näyttämään tasaisemmalta. Mineraaliposkipuna auttaa rauhoittamaan ihon rasvoittuvuutta ja tekee iholle mattaefektin. Se ei tuki ihohuokosia, jolloin ihosi saa hengitettyä vapaasti. Meripihkan ja sinkin yhdistelmä auttaa ehkäisemään ihon tulehduksia, rauhoittavat ärtynyttä ihoa ja edesauttavat parantumisprosessia. Titaanidioksidi suojaa UV-säteilyltä.

Valitse Uoga Uogan mineraaliposkipuna kun toivot mattaista, mutta raikasta ja heleää ilmettä kasvoillesi. Uoga Uogan mineraaliposkipuna sopii erityisen hyvin sinulle, joka omaat sekaihon, rasvoittuvan tai epäpuhtaan ihon tasapainottavien raaka-aineidensa ansiosta.

  

TUOKSUMAAILMA (TUOKSUTON)

Mineraaliposkipuniin ei ole lisätty tuoksua antavia ainesosia ja tuotteen jauhemaiset raaka-aineet ovat itsessään luonnostaan lähes tuoksuttomia.

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

-58%

Loppu varastosta

Lisää toivelistaan
11,90 €

Uoga Uoga Peitevoide

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

 Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Magnesium Stearate, Kaolin (white clay), Allantoin, Amber Powder, Oryza Sativa (rice) Powder, Silica, +/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499.