TOIMITUSKULUT 4,90 €. ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN YLI 50 € TILAUKSIIN.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Barefaced Beauty Mineral Eye Shadow - Mineraaliluomiväri Tiger Eye

Barefaced Beauty Mineral Eye Shadow - Mineraaliluomiväri Tiger Eye

Saatavuus: Loppu varastosta

Reward Points Saat 50 Green Glam -pistettä kirjoittamalla arvostelun tästä tuotteesta.

Tuotekoodi: BFB096

Brändi: Barefaced Beauty

Barefaced Beautyn runsaspigmenttisillä mineraaliluomiväreillä lopputuloksena on kaunis silmämeikki.  Barefaced Beautyn mineraaliluomiväreillä saat aikaan sekä luonnollisen kauniin ja silmiäsi korostavan päivämeikin, että näyttävän ja dramaattisen säkenöivän iltameikin.

Koko 1,5 g

(13,10 €/kpl, 8733 €/kg)

Sertifikaatit:

Mineraaliluomiväri - Kaunis silmämeikki


Barefaced Beautyn 100 % luonnolliset mineraaliluomivärit ovat runsaspigmenttisiä joten pienelläkin määrällä mineraaliluomiväriä on lopputuloksena kaunis silmämeikki. Valikoimasta löydät sekä mattaisia, että helmiäisiä sävyjä. Mineraaliluomivärien runsaspigmenttisyyden ja laajan sävyvalikoiman ansiosta saat toteutettua kauniin luonnollisen ja silmiäsi korostavan päivämeikin, sekä dramaattisen syvät ja tummanpuhuvat silmät iltameikkiin. Mineraaliluomiväriä voit käyttää myös silmänrajausten tekoon. Lue lisää Käyttö-välilehdeltä.

Tuote ei sisällä talkkia, kemikaaleja, synteettisiä värejä eikä hajusteita. Kaikki Barefaced Beautyn jauhemaiset mineraalimeikit ja siveltimet sopivat myös vegaaneille


Mineraaliluomiväri - Sävyvalikoima kuvaus


Mermaid: Sävy on sinivirheä. Sopii parhaiten ruskeille, sinisille ja harmaansinisille silmille. Mermaid on helmiäinen.

Stardust: Sävy on harmaan hopea. Sopii lähes kaikenvärisille silmille. Stardust on kimalle jossa harmaan hopeaa sävyä.

Gold: Sävy on keltainen kulta. Sopii parhaiten harmaansinisille ja sinisille silmille. Gold sävy on keltakultainen kimalle.

Blue topaz: Sävy on kirkas sininen. Sopii parhaiten ruskeille, sinisille ja harmaansinisille silmille. Blue topaz on helmiäinen.

Blue moonstone: Sävy on vaalean sininen joka taittaa harmaaseen. Sopii parhaiten ruskeille, sinisille ja harmaansinisille silmille. Blue moonstone on helmiäinen.

Peridot: Sävy on kirkas keväinen vihreä. Sopii parhaiten vihreille silmille. Peridot on helmiäinen.

Black pearl: Sävy on graffitimainen musta joka taittaa valosta riippuen vähän siniseen ja vihreään. Sopii lähes kaikenvärisille silmille esimerkiksi juhlameikkiin tai smokey eye meikkiin. Black pearl on helmiäinen.

Tiger eye: Sävy on syvä pronssisen ruskea. Sopii parhaiten sinisille, siniharmaille ja ruskeille silmille. Tiger eye on helmiäinen.

Diamond: Sävy on lähes väritön. Diamond on kimalle (glitteri) joka sopii piristämään ja tekemään tavallisesta silmämeikistä juhlameikki. Diamond kimalletta voit esimerkiksi painella siveltimellä silmämeikin päälle jolloin koko silmämeikkisi on juhlallinen.

Imperial topaz: Sävy on rosahtava, kuparinen jossa on vähän kultaa. Sopii parhaiten vihreille, harmaansinisille ja sinisille silmille. Imperial topaz on helmiäinen. Natural Health Beauty Awards Kunniamaininta 2014!

Rose quartz: Sävy on vaalea vaaleanpunainen. Rose quartz sopii moniin silmämeikkeihin vaaleaksi väriksi silmän sisänurkkaan. Sävy sopii erinomaisesti esimerkiksi Black pearl, Brown earht ja Black slate luomivärien kanssa. Rose quartz on helmiäinen.

Jewel: Sävy on vaalean lila. Sopii parhaiten vihreille ja ruskeille silmille. Jewel on helmiäinen.

Brown earth: Sävy on kylmä ruskea joka taittaa hiukan liilaan. Sopii parhaiten ruskeille ja vihreille silmille. Brown earht on helmiäinen.

Black slate: Sävy on musta. Sopii juhlameikkeihin ja muihin meikkeihin antamaan silmän ulkonurkkaan tummuutta. Black slate sopii hyvin myös silmän rajauksiin. Black slate on lähes matta.

White marble: Sävy on valkoinen. White marble sopii silmämeikkeihin koroste väriksi tai vaaleaksi väriksi silmän sisänurkkaan. White marble on lähes matta.

 

HUOM! Nämä suositukset ovat suuntaa antavia ja jokaisen ihonsävy ja silmien tummuus vaikuttaa värien sopivuuteen. 

Tälle tuotteelle ei ole vielä videoita.

Kaikki tämän brändin tuotteet

  1. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Kirjoita arviointisi

Arvosana

Luomiväri: Taputa etusormella kevyesti mineraaliluomivärin purkin pohjasta puuteria kanteen. Painele siveltimeen sopiva määrä väriä, kopauta ylimääräiset pois. Mineraaliluomiväriä kannattaa levittää Barefaced Beautyn mineraaliluomiväriä varten kehitetyn siveltimen tai tavallisen aplikaattorin kanssa. Voit myös käyttää mineraaliluomiväriä kostutetulla siveltimelllä, jolloin voit käyttää tuotetta kuin vesiväriä ja maalata kauniin silmämeikin. 

Eyeliner: Mineraaliluomiväristä saa eyelinerin sekoittamalla siihen vettä.  Kastele kevyesti Barefaced Beautyn kaksipäisen rajaussiveltimen viistopäinen eyelinersivellin ja dippaa se kannessa olevaan mineraaliluomivärijauheeseen. Painele kevyesti esim. kämmentä vasten ylimääräinen väri ja levitä. Muista sekoittaa hyvin! 

Mica (CI 77019), voi sisältää Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Chromium Oxide Green (CI 77288), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Silica, Tin Oxide.

100% kokonaisraaka-aine määrästä on luonnollista alkuperää