Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille!

Ammattilainen siirry PRO-sivuille tästä

Valuutta: EUR


LESS IS MORE HAIRCARE

HIGH TECH FROM NATURE. Less is More on monipuolisuudessaan ja suorituskyvyssään Euroopan ainoa kokonaan luomusertifioitu ammattitasoinen hiusbrändi. Less is Morella on kaksi hiustenhoito- ja muotoilutuotelinjaa: Base Line (29 tuotetta) ja PURE (9 tuotetta).

FROM PROFESSIONALS TO PROFESSIONALS. Kun Itävaltalainen hiusstylisti Hannes Trummer perusti oman kampaamon lähdettyään kansainvälisen hiusmuotitalon taiteellisen johtajan paikalta, hän halusi löytää käyttöönsä ammattitasoisen sarjan, joka olisi samalla tyylikäs ja luonnonmukainen. Vaatimukset toimivuuteen olivat korkealla, koska Hannes tekee työssään paljon stailauksia, kuvauksia ja näytöksiä. Kun tarpeeksi suorituskykyistä sarjaa ei löytynyt, hän päätti etsiä keinot kehittää sellainen. Työpariksi löytyi innovatiivinen biomimetiikan tohtori Doris Brandhuber, joka on tehnyt Less is Moren kehittämisestä elämäntyönsä. Jokaisen tuotteen teknologia ja toimivuus on siten korkeimman tason vihreän kemian aikaansaannos. Ja koska Doris ja Hannes ovat tänäkin päivänä brändin omistajina, sitoutuminen tuotekehitykseen ja brändin arvojen vaalimiseen on omaa luokkaansa. Less is More on kirjaimellisesti tänäkin päivänä sarja ammattilaisilta ammattilaisille.

NATURAL & ORGANIC . PROFESSIONAL & SUSTAINABLE . EFFECTIVE & ESTHETIC

THE ESSENTIAL MATTERS. Less is More on omistautunut tälle filosofialle. Brändin portfolio on erittäin funktionaalinen - mitään ei puutu, mitään ei ole liikaa. Less is More muotoilutuotteilla luot kaikkiin tarpeisiin sopivat viimeistelyt - laskeutuvasta muhkeaan ja sileästä vahvaan tekstuuriin. Ylelliset pesu- ja hoitotuotteet tarjoavat ratkaisun jokaiselle hiustyypille. Huippuluokan tehokkaat bioaktiiviset ainesosat ja luomulaatuiset kasviuutteet yhdistyvät optimaalisissa koostumuksissa kautta koko sarjan. Luonto on viisas ja kaikki on olemassa hyvästä syystä. Less is More pohjautuu tähän periaatteeseen.

TINKIMÄTTÖMÄSTI TEHOKAS JA EKOLOGINEN. Less is More -tuotteissa yhdistyvät toimivuus, luonnonmukaisuus ja estetiikka. Vaikuttavia ainesosia valittaessa on huomioitu tieteellisen innovaation ja todistetun tehokkuuden lisäksi syvä kunnioitus luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta kohtaan. Ainesosat on valittu huolellisesti suorituskyvyn, puhtauden ja optimaalisen yhteensopivuuden perusteella, ympäristövaikutuksia unohtamatta. Raaka-aineet on saatu uusiutuvista luonnonvaroista ja aina kun mahdollista sertifioidusta luomuviljelystä, joten ne ovat kaikki täysin jäljitettävissä ja nopeasti biohajoavia. Puhtaat eteeriset öljyt lisäävät tuotteiden toimivuutta, hoitavuutta ja nautintoa.

Koska vastuullisuus on nykyään kuluttajille olennaisen tärkeää, moni yritys korostaa ekologisia arvoja olematta kuitenkaan läpinäkyvästi ekologinen. Less is More on B CORP –sertifioitu yritys, joilla on erittäin tarkat standardit vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä taloudellisissa, sosiaalisissa ja ympäristöä koskevissa asioissa www.bcorporation.net. Voisiko teidän yrityksen strategiaan kuulua myös yksi kokonaan luomusertifioitu sarja ja sen mahdollisuudet tavoittaa uusia vastuullisia kuluttajia?

LESS IS MORE BASE LINE PÄHKINÄNKUORESSA:

 • 29 tuotetta: 5 shampoota, 5 hoitoainetta, 10 muotoilutuotetta, 5 jätettävää ja 4 erikoistuotetta
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
 • Cosmos Organic -luomusertifioitu
 • PETA Cruelty Free -sertifioitu
 • Pullot ja pakkaukset tehty kierrätysmateriaaleista
 • 100 % biohajoava
 • Käsintehty Wienissä

LESS IS MORE PURE PÄHKINÄNKUORESSA:

 • 9 tuotetta: 4 shampoota, 1 hoitoainetta, 2 muotoilutuotetta, 2 jätettävää ja erikoistuotetta
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
 • Hajusteeton
 • Prebioottinen
 • Pullot ja pakkaukset tehty kierrätysmateriaaleista
 • Cosmos Organic -luomusertifioitu
 • PETA Cruelty Free -sertifioitu ja 100 % Vegaaninen
 • 100 % biohajoava
 • Käsintehty Wienissä

LESS IS MOREN ARVOT

EKOLOGINEN JA LUOMULAATUINEN

puhtaasti luonnollinen. aito. laadukas. ympäristöystävällinen. mahdollisimman alkuperäinen.

Less is More on Cosmos Organic -sertifioitua luomukosmetiikkaa, jossa on käytetty uusiutuvia kasvipohjaisia, biohajoavia raaka-aineita. Less is More suosii ja tukee luonnonmukaista viljelyä, joka pyrkii säilyttämään luonnon sekä lajien monimuotoisuutta sekä pohjavesiemme puhtautta. Ympäristömme ja meidän ihmisten terveyden puolesta.

TOIMIVA JA SUORITUSKYKYINEN

tehokas. edistyksellinen. ammattitaidolla kehitetty. ainutlaatuinen.

Luonnolliset ja tehokkaat raaka-aineet vaalivat ihon terveyttä ja tasapainoa sekä hoitavat, suojaavat, muotoilevat, antavat kiiltoa ja pitoa hiuksille 24/7. Tuotteiden vaikutusta täydentää tarkoin valittujen eteeristen öljyjen yhdistelmät, jotka vaikuttavat positiivisesti mielialaan. Pinta-aktiiviset aineet ovat hellävaraisia, hyvin vaahtoavia ja puhdistavia. Säilönnässä on hyödynnetty edistyksellisiä 100%:n luonnollisia tapoja, kuten eteeriset öljyt, kasviperäiset mikrobeja tuhoavat ainesosat (p-anishappo, levuliinihappo) sekä laadukas denaturoimaton alkoholi, joka ei kuivata eikä jätä allergisoivia jäämiä. Veden tilalla käytetään usein aloe vera -mehua ja hydrolaatteja, jotta tuotteista saadaan enemmän tehoja ja vaikuttavuutta irti. Kaikki tuotteet ovat kemian tohtori, ympäristökonsultti ja aromaterapeutti Doris Brandhuberin käsialaa. Hiusmuotoilija ja kouluttaja Hannes Trummer tiimeineen sekä hiusmuotoilijat ympäri maailmaa, kuten myös täällä Suomessa ovat hyväksyneet tuotteet kampaamokäyttöön. ”Approved by hairstylists”.

Kaikille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja toimivia tuotteita.

KAUNIS JA FUNKTIONAALINEN

esteettinen. luonnollinen. vähemmän on enemmän. tasapainoinen. funktionaalinen.

Kauneus koetaan aisteilla ja sydämellä. Kauneus syntyy hyvinvoinnista, tasapainosta, itsetunnosta, terveellisestä elämäntavasta ja rennosta yksilöllisestä tyylistä. Kauneus on lempeyttä. Inspiroivat, kauniit tuoksut luomulaatuisista eteerisistä öljyistä luovat mielihyvää ja kauneutta päiviin. Esteettiset, pelkistetyt pakkaukset, jotka henkivät sarjan filosofiaa ”less is more”.

SOSIAALISESTI VASTUULLINEN

reilu. tulevaisuuteen suuntautunut. läpinäkyvä. eettinen. arvostus muita ihmisiä ja luontoa kohtaan.

Maailman eläessä tätä päivää Less is More elää jo huomisessa. Kaikki toiminnot tähtäävät luonnon monimuotoisuuden säilymiseen sekä ihmiskunnan hyvinvointiin nyt ja tulevaisuudessa.

Kestävä kehitys: Kaikki toiminta noudattaa ekologisuuden ja kehityksen periaatteita aina yhteistyökumppaneista logistiikkaketjuun ja toimistossa käytettävästä paperista tuotteiden valmistukseen asti. Less is More etsii jatkuvasti mahdollisuuksia tehdä asioita paremmin.

Eettisyys: Kaikki raaka-aineet tuotannosta lopputuotteeseen on reilusti tuotettuja ja valmistettuja, sekä cruelty free -sertifioituja.

Hyväntekeväisyys: Less is More tekee tavara- ja rahalahjoituksia hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka työskentelevät vapauden, ihmisoikeuksien ja hädänalaisten ihmisten puolesta. Esimerkkinä Charity Bag, jonka tuotosta menee 1€ Terre des Femmes - järjestölle, joka puolustaa naisten oikeuksia ja taistelee naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan.

THE ESSENTIAL MATTERS

keskittyminen olennaiseen. luomu. toimiva. laadukas. kaunis. ilman kompromisseja.

Käyttäjän tarpeet täyttävä, tehokas ja toimiva tuote, joka luo mielihyvää tuoksuillaan ja ihastuttaa esteettisellä ulkomuodollaan. Mielihyvä ei tule yksistään tuotteesta, vaan myös tiedosta, että jokainen raaka-aine, tuotantovaihe ja ketju raaka-aineiden kasvatuksesta asiakkaalle valmiiksi tuotteeksi huomioi jälkipolviemme mahdollisuuden myös nauttia näistä hedelmistä.

Ei mitään ylimääräistä.

Less is More tulee Greenlips Beauty Pro:lle suoraan Less is Moren omalta pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä.

Näytetään tuotteet 1-60 / 111

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit