Less is More

Haluatko sinäkin edustaa Less is Morea? Klikkaa ammattilaisten kauppaamme ja lue lisää: pro.greenlipsbeauty.com

Less is More on edistyksellinen hiustenhoito- ja muotoilusarja Wienistä. Ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu sarja, joka on kehitetty erityisesti kampaamokäyttöön. Sarjan valikoimaaan kuuluvat shampoot, hoitoaineet, jätettävät hoitotuotteet, muotoilutuotteet ja hiusharjat. Sarjan ovat luoneet kemian tohtori/aromaterapeutti Doris Brandhuber ja menestynyt hiusmuotoilija Hannes Trummer. 

Less is Moren tavoitteena on paluu olennaiseen: luoda toimivia ja tehokkaita tuotteita kampaamokäyttöön. Vain tarpeelliset tuotteet, jotka tuotetaan eettisesti ja ekologisesti luonnon kauneutta, monimuotoisuutta ja puhtautta kunnioittaen.

Me Greenlips Beautyssa olemme käyttäneet Less is More -tuotteita jo vuosia. Löysimme sarjan vuonna 2012, jolloin toimme sen Suomeen. Less is More on vienyt sydämemme ja muovannut totaalisesti meidän hiusalan ammattilaisten ja asiakkaidemme hiustenhoito- ja muotoilurutiineja. Tänä päivänä Less is Morea on saatavilla verkkokauppamme lisäksi ympäri Suomen lukuisista kampaamoista ja kosmetiikan erikoismyymälöistä.

LESS IS MORE SYNTYI INTOHIMOSTA MONIKÄYTTÖISIIN HIUSTENHOITO- JA MUOTOILUTUOTTEISIIN

Less is More syntyi Hanneksen intohimosta luoda monikäyttöinen ja esteettinen hiussarja, jonka kanssa vain luovuus on rajana. Doriksen asiantuntijuuden ja reseptiikan luomisen myötä Less is More tuotteet ovat aidoista raaka-aineista valmistettuja ja luomulaatuisia. Less is Moren raaka-aineet on valittu huolellisesti niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Ne ovat myös täydellisesti ja nopeasti biohajoavia. Luonnollisten eteeristen öljyjen käyttö tehostaa tuotteiden hyvinvointia ja mielihyvää luovaa vaikutusta. 

Sekä hiusmuotoilijat, kansainvälinen lehdistö että maailmanlaajuinen asiakaskunta arvostavat monia palkintoja voittaneita tuotteita niiden ympäristöystävällisyyden ja laadun takia.

<script src="https://player.vimeo.com/api/p...">

Less is More tulee meille Greenlips Beautyyn suoraan Less is Moren omalta pieneltä tuotantotehtaalta Wienin sydämestä. 

”The more you use it, the more beautiful your hair becomes.” 

Less is More on B CORP –sertifioitu yritys. B Corps –yrityksillä on B Labin kautta tarkat standardit suorituskyvystä, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä sosiaalisissa ja ympäristöä koskevissa asioissa. www.bcorporation.net

Less is Moren kaikilla hiustenhoito- ja muotoilutuotteilla on luomukosmetiikkasertifikaatin (Cosmos Organic/Austria Bio Garantie) lisäksi PETA:n cruelty free - sertifikaatti.

Näytetään tuotteet 1-40 / 109

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot


Kaikki yli 69 € tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Toimituskulut alle 69 € tilauksissa on 6,90 € / lähetys.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä valittuun noutopisteeseen.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Voimassaoleva hinta on greenlipsbeauty.com -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta.

TILAUKSEN VAHVISTAMINEN

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

TILAUSEHDOT

Tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Otamme yhteyttä, jos jokin tilattu tuote on loppunut varastostamme.

Mahdollisista jälkitoimituksista ei peritä toimitusmaksua.

Greenlips Finland Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Jos kaipaat apua tilauksen tekoon, tuotteiden valitsemiseen tai tarvitset jotain muita lisätietoja lähetä sähköpostia asiakaspalvelu [a] greenlipsbeauty.com niin autamme mielellämme!

MUKAVIA OSTOSHETKIÄ GREENLIPSBEAUTY.COM -VERKKOKAUPASSA!